Forum » Omrežja in internet » Težave - Amis
Težave - Amis
Ciklamen ::
Lep pozdrav.
Ta problem imam že en čas, ampak nevem kaj naj naredim (sem tudi klical Amis, niso mi nič pametnega povedali).No, problem je sledeč, imamo paket Telefon + TV + Internet 10 mb, a nam so na Telekomu zatrdili, da do nas "potegne" samo 8 mb. Zato sumim, da me vsake toliko vrže dol iz interneta, kot da bi se modem resetiral, in potem se vse vzpostavi nazaj. Je precej moteče, ker igram igre prek neta pa me vedno dol vrže...
Torej, kaj se da naredit? A se da kako omejiti, preprečiti to?
Ta problem imam že en čas, ampak nevem kaj naj naredim (sem tudi klical Amis, niso mi nič pametnega povedali).No, problem je sledeč, imamo paket Telefon + TV + Internet 10 mb, a nam so na Telekomu zatrdili, da do nas "potegne" samo 8 mb. Zato sumim, da me vsake toliko vrže dol iz interneta, kot da bi se modem resetiral, in potem se vse vzpostavi nazaj. Je precej moteče, ker igram igre prek neta pa me vedno dol vrže...
Torej, kaj se da naredit? A se da kako omejiti, preprečiti to?
Ted ::
Kaj pa na Amisu pravijo? Maš njihov modem ali od Telekoma? Če maš njihovega sinhronizacijo modema in linijske parametre lahko pogledaš v interfacu modema: 192.168.1.254 vtipkaj, potem broadband connection, DSL in details. SN Margin je podatek, ki je pomemben. Če je nižji kot 10 ali 9 verjetno linija pade ker maš nastavljeno previsoko hitrost. Potem je edina rešitev, da ti na Amisu znižajo hitrost na mejo, na kateri bo linija še stabilna.
Mah...
Ted ::
Imaš modem v bridgu? Če ne, potem te zato meče iz interneta ker imaš v mreži 2 routerja.
Mah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aktivne povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1856 (1749) | JebatGa |
» | Težave - internetOddelek: Omrežja in internet | 1576 (1314) | megy |
» | internet - padec hitrosti (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4740 (4189) | hojnikb |
» | Innbox v50 in ruterOddelek: Omrežja in internet | 9989 (9516) | Malajlo |
» | Amisov modem se sesuva 2x dnevno.Oddelek: Omrežja in internet | 2488 (2043) | Bakunin |