Forum » Programiranje » [C#]naključno generiranje oken
[C#]naključno generiranje oken
Loaded ::
Lp
Naredil sem tole: Imam neko polje teh oken, katerim se random generira pozicija potem pa jih z zanko samo prikazujem. Fora je v tem da se ta okna ne odzivajo oziroma ko kliknem na eno program frizne.
Hvala
Naredil sem tole: Imam neko polje teh oken, katerim se random generira pozicija potem pa jih z zanko samo prikazujem. Fora je v tem da se ta okna ne odzivajo oziroma ko kliknem na eno program frizne.
if (stevecOken != stOken) { forme[stevecOken].Show(); stevecOken++; }
Hvala
Loadeed
_Dejan_ ::
hm sem šele začetnik v C# vendar si razmišljal da bi delal z threadi?
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
bozjak ::
s threadi ti ni potrebno delati, vrjetno imaš problem s kreiranjem oken... Pohendlaj exceptione in nam povej kateri exception tvoj program crasha...
Lp
Lp
http://upor.blogec.si
http://bozjak.deviantart.com
http://bozjak.deviantart.com
Loaded ::
Ni zanka ampak se okna generirajo na timer tick. Forme je polje oken. Sem probal z metodo ShowDialog(), ampak potem se stvar tak ustvai in čaka kaj bom naredil s prikazanim oknom.
Torej problem je da se tako prikazano okno ne odziva če kliknem nanjga.
Torej problem je da se tako prikazano okno ne odziva če kliknem nanjga.
public void myTimeEvent(object source, System.Timers.ElapsedEventArgs e) { if (stevecOken != stOken) { forme[stevecOken].Show(); stevecOken++; } if (stevecOken == stOken) myTimer.Stop(); }
Loadeed
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loaded ()
whatever ::
sem imel podoben problem, pa sem rešil enostavno tako, da sem preverjal, če je mousedoubleclick bil med koordinatami premikajočega se okna.
torej if(e.X>=form.location.X && e.Y "je manjše ali enako" form.location.Y) in podobno...
meni je, ko sem šel z mišjo čez premikajoče se okno, se okno ni odzivalo na klik, ker je bil skoz znak peščene ure, zato ni šlo z form.mousedoubleclick+=.....
torej if(e.X>=form.location.X && e.Y "je manjše ali enako" form.location.Y) in podobno...
meni je, ko sem šel z mišjo čez premikajoče se okno, se okno ni odzivalo na klik, ker je bil skoz znak peščene ure, zato ni šlo z form.mousedoubleclick+=.....
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Visual C#] zaradi while zanke se ne pokaže oknoOddelek: Programiranje | 983 (860) | Fresh-Grass |
» | C# PomočOddelek: Programiranje | 1394 (1219) | jizzer |
» | C# okna in podoknaOddelek: Programiranje | 1642 (1236) | FlashM |
» | interupti in merjenje frekvence v picuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2176 (1932) | neoto |
» | Mini (verjetn) problem v C#Oddelek: Programiranje | 993 (875) | CWIZO |