Forum » Omrežja in internet » filmčki in internetna tv
filmčki in internetna tv

prljavac ::
Imam problem kateri se mi je pojavil "čez noč". Filmčki na straneh kot so you tube so mi začeli štekat in jih ne morem gledat normalno dokler se filmček ne naloži do konca. To bi še nekak preživel samo se je isto začelo dogajat z stranjo kjer gledam tv (prej mi je super delalo zdaj pa je kr začelo štekat), najbrž zato ker se nikoli na teh straneh ne naloži do konca (za gledanje sem moral naložiti silverlight). Zdej probal sem z različnimi drugimi flashi in kodeki ampak nič ni pomagalo. Najbolj čudno mi je pri vsem tem to da je delalo super potem pa naenkrat na istih stvareh in nastavitvah ne dela.
Če se komu svita kaj bi to lahko bilo in če je kdo naletel na podobne probleme bi bil vesel če ima kakšno rešitev zame. Hvala
Če se komu svita kaj bi to lahko bilo in če je kdo naletel na podobne probleme bi bil vesel če ima kakšno rešitev zame. Hvala

scorpio28 ::
Ja meni se to začelo isto dogajati. Jaz malo sumim Firefox 3.1.b2. Čeprav nisem prepričan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 2313 (1703) | neon21 |
» | nalaganje windows visteOddelek: Operacijski sistemi | 753 (672) | cordyka |
» | Odpiranje spletnih strani na rač. v mobitel načinuOddelek: Omrežja in internet | 1382 (1133) | harvey |
» | Router Buffalo WHR-HP-G54 (šteka)Oddelek: Strojna oprema | 1307 (1163) | amigo_no1 |
» | Redirect strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 1562 (1351) | Road Runner |