Forum » Omrežja in internet » Nov router?
Nov router?
Stowaway ::
hej!
Doma imam wireless router Belkin G+ Mimo in use do danes je delal superfino (pomeni, da je blo use občasne spodrsljaje možno rešit s šeenkratno instalacijo). Do danes, ko se mi je spet zdelo, da ne dela kot bi mogel (skos je dol z neta metalo). Zato sem nastavila na začetne nastavitve in da ga bom instalerala. In že takoj na začetku je nastal problem kao:
problem communicating with router.
(zravn pa še tolažba naj se ne sekiram in pokličem na belkin in jim to povem ni kej preveč zalegla)
Pač nimam pojma kaj je narobe in ker nisem nek tehnični tip pač mislim, da se je model pokvaril..
Recimo da kupim novega... kakšni so najbolj uredu?
Kakšnega, ki bi vlekel v nadstropje višje tako kot je ta bi bilo fino najt. Pa da bo vlekel s 120kb/s (ker ta je lepo vlekel z isto hitrostjo kot na navadnem pc-ju).
Mi lahko kdo prosim kaj svetuje?
Na routerje se pa res ne spoznam.
Hvala!
Doma imam wireless router Belkin G+ Mimo in use do danes je delal superfino (pomeni, da je blo use občasne spodrsljaje možno rešit s šeenkratno instalacijo). Do danes, ko se mi je spet zdelo, da ne dela kot bi mogel (skos je dol z neta metalo). Zato sem nastavila na začetne nastavitve in da ga bom instalerala. In že takoj na začetku je nastal problem kao:
problem communicating with router.
(zravn pa še tolažba naj se ne sekiram in pokličem na belkin in jim to povem ni kej preveč zalegla)
Pač nimam pojma kaj je narobe in ker nisem nek tehnični tip pač mislim, da se je model pokvaril..
Recimo da kupim novega... kakšni so najbolj uredu?
Kakšnega, ki bi vlekel v nadstropje višje tako kot je ta bi bilo fino najt. Pa da bo vlekel s 120kb/s (ker ta je lepo vlekel z isto hitrostjo kot na navadnem pc-ju).
Mi lahko kdo prosim kaj svetuje?
Na routerje se pa res ne spoznam.
Hvala!
jan01 ::
A si ti ne da nič iskat? buffalo whr-g125 35€ pchand, oz buffalo whr-hp-g54 za 52€(ima vgrajen ojačevalec), na oba pa tomato firmware.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri router naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10086 (6827) | janezek67 |
» | Kateri brezžični router kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7982 (5853) | OmegaBlue |
» | Nakup brezžičnega routerjaOddelek: Kaj kupiti | 2073 (1925) | All |
» | Linksys_WRT54GL in T2_pomočOddelek: Omrežja in internet | 2915 (2915) | PARTyZAN |
» | Nakup brezžičnega usmerjevalnika-routerjaOddelek: Kaj kupiti | 1878 (1376) | Modri dirkač |