» »

Access Remote PC

Access Remote PC

jeryslo ::

Zdravo!

Na netu sem iskal program s katerim bi lahko dostopal do svojega računalnika tako, da bi videl screen računalnika, do katerega dostopam na svojem računalniku. Našel sem tak program, ki se imenuje Access Remote PC in je zelo enostaven, namreč na računalniku do katerega dostopaš mora delovati samo Access Remote PC server, na računalniku iz katerega dostopaš pa client. Program dela odlično, brezproblema, vendar pa sem do zdaj probal samo v svojem domačem LAN omrežju. Iz prenosnika sem dostopal do drugega računalnika tako, da sem vnesel ime računalnika in povezava je bila uspešna. Prav tako mi je uspelo povezati se še na drugi način, z IP naslovom. Ker sem čez teden v LJ, bom tako dostopal do svojega računalnika doma samo preko IP naslova. Tukaj pa se začnejo težave. Namreč imam dinamičen IP naslov in vsakih 24h se povezava prekine in na novo vzpostavi. Zdaj me pa zanima, če obstaja kakšen način/program, da vsakič ko bi se povezava na novo vzpostavila, da bi mi recimo na določen email naslov poslal IP naslov?

Pa še nekaj me zanima, v Lj imam z bratom kabelski internet najprej na modem potem pa na router. Mislite da bodo pri vzpostavitvi povezave zaradi routerja kakšni problemi?

tilenn ::

Poguglaj dyndns - rabiš program, ki ti bo beležil tvoj IP in posredoval na recimo: karpaczelic.dyndns.org oz. kaj podobnega.

bakki ::

Poglej še http://www.teamviewer.com

Zapomnit si moraš samo ID in geslo ...


Lp, B!

AlienRex ::

Poskusi z LogmeIn
Dropbox: http://db.tt/Jg5BmDw
No brain - No tumors

jeryslo ::

Hvala za odgovore, ko pridem čez vikend domov bom probal in poročal.

Tilen ::

Kako si zadevo na koncu uredil?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

jeryslo ::

Hehe malo pozno sam vseen. Naložil sem TeamViewer in dela super, tako kot je bakki zapisal si moraš zapomniti samo ID in geslo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

oddaljen dostop - kateri program?

Oddelek: Programska oprema
125246 (4207) A_A
»

Dostop do oddaljenega omrežja

Oddelek: Omrežja in internet
123357 (3003) mladec
»

Remote control

Oddelek: Programska oprema
61714 (1568) amigo_no1
»

Remote Desktop, nastavitev

Oddelek: Omrežja in internet
337737 (4611) fosil
»

Remote desktop connection

Oddelek: Programska oprema
323126 (2714) CaqKa

Več podobnih tem