Forum » Izdelava spletišč » PHP file_get_contents problem
PHP file_get_contents problem
thelole ::
Hey ... naletel sem na problem k se mi nikol prej ni pojavlu in mi je ekstremno čudn... skratka obračam se na vašo pomoč
In sicer... katerikoli skušam odpreti s phpjem mi nazačetek stringa doda neke čudne znake (ťż). seveda ko mam v htmlju encoding naštiman vidni niso, mi naredijo pa presledek...
Sm skoraj prepričan da je težava z encodingom samo nevem kakšna. Vsi php dokumenti so v UTF-8 tako kot html.
No, upam da najdemo rešitev!
Hvala za čas,
Tadej Magajna
In sicer... katerikoli skušam odpreti s phpjem mi nazačetek stringa doda neke čudne znake (ťż). seveda ko mam v htmlju encoding naštiman vidni niso, mi naredijo pa presledek...
Sm skoraj prepričan da je težava z encodingom samo nevem kakšna. Vsi php dokumenti so v UTF-8 tako kot html.
No, upam da najdemo rešitev!
Hvala za čas,
Tadej Magajna
Ziga Dolhar ::
Inndetektif
Ene tri, štiri leta star programček, ki sem ga spisal ob začetnih težavah z "BOM"i. Pokažeš na direktorij, nato ti v njem poišče vse datoteke, v katerih se nahajajo BOMi, in jih po želji odstrani.
Comes with absolutely no warranty. Mind, spisal sem ga kot študent prava, tko da ...
Potrebuje .net frejmwork 2.
Ene tri, štiri leta star programček, ki sem ga spisal ob začetnih težavah z "BOM"i. Pokažeš na direktorij, nato ti v njem poišče vse datoteke, v katerih se nahajajo BOMi, in jih po želji odstrani.
Comes with absolutely no warranty. Mind, spisal sem ga kot študent prava, tko da ...
Potrebuje .net frejmwork 2.
https://dolhar.si/
No se bom potrudil pogooglat in odpravt težavo :|
Sicer pa če se nemotim program nedela...nenajde nekega fajla ki naj bi ga zloadu s tvoje strani.
Sicer pa če se nemotim program nedela...nenajde nekega fajla ki naj bi ga zloadu s tvoje strani.
No sem zrihtal.. .problem ni bil v tistem templejtu ampak v samem .php fajlu z classi. Pa mi je vseeno vn metal čuden html
Sicer pa hvala za pomoč!
Sicer pa hvala za pomoč!
Ziga Dolhar ::
Seveda, daj je bil IZVEN <?php taga [torej pred njim], in se je zatorej outputal ...
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šumniki v php-juOddelek: Izdelava spletišč | 4743 (3246) | JoSmo |
» | PHP problem z header() funkcijoOddelek: Programiranje | 1103 (922) | BigWhale |
» | Šumniki in MySqlOddelek: Izdelava spletišč | 6659 (6196) | SPEEEED |
» | MySQL in czsOddelek: Izdelava spletišč | 3600 (2690) | krho |
» | php in šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 3594 (3391) | root987 |