Forum » Operacijski sistemi » Windows XP Home Edition?
Windows XP Home Edition?
Mlchk ::
Zdravo.
Kje dobit te Winse?
A niso baje to Winsi na osnovi 98/Me.
Win XP Proffesional pa na osnovi 2000ke in NTjev?!
LP,
Mlchk
Kje dobit te Winse?
A niso baje to Winsi na osnovi 98/Me.
Win XP Proffesional pa na osnovi 2000ke in NTjev?!
LP,
Mlchk
McHusch ::
Kje dobit te Winse?
he, he optimist v trgovini, obstajajo tut druge metode, sam smo na slo-techu, tak da o teh ne bi.
nop, Home Edition je prav tako kot Professional osnovana na NT jedru, razlika je sam v tem, da pri Home nekaterih stvari ni. Katerih?
he, he optimist v trgovini, obstajajo tut druge metode, sam smo na slo-techu, tak da o teh ne bi.
nop, Home Edition je prav tako kot Professional osnovana na NT jedru, razlika je sam v tem, da pri Home nekaterih stvari ni. Katerih?
andrej ::
Te winse dobis pri istih prodajalcih kot XP pro in ostale MS ose.
Windows XP pro in Home so na osnovi NT/2000. Razlika je le v featurjih, ki jih XP ima Home pa ne. Recimo podpora za 2 CPU, itd... Se enkrat, Home in Pro sta na osnovi NT/2000. Nobenih nima veze z win9x.
Windows XP pro in Home so na osnovi NT/2000. Razlika je le v featurjih, ki jih XP ima Home pa ne. Recimo podpora za 2 CPU, itd... Se enkrat, Home in Pro sta na osnovi NT/2000. Nobenih nima veze z win9x.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Slo Language PackOddelek: Operacijski sistemi | 10726 (5210) | 5er--> |
» | Ali imate licencne Winse?Oddelek: Operacijski sistemi | 2560 (1414) | 20sdfj093f |
» | Angleški Win XP in original key nemškihOddelek: Operacijski sistemi | 1899 (1427) | scorpioxx |
» | res neverjetno!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 993 (687) | miranpozar |
» | Kako inštaliram WinXP preko Win98SE in hkrati obdržim dual boot?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1258 (1089) | [t502] |