Forum » Strojna oprema » Prenosnik - Dograjevanje RAM-ov
Prenosnik - Dograjevanje RAM-ov
jernejk90 ::
Pozdravljeni!
1.)Imam prenosnik DELL Vostro A860 z 1gb ramom. Rad bi si dogradil 2gb rama, pa me zanima če je boljše kupit 2x1gb ali 1x2gb rama, tako da bi imel 3gb?
2.)Je ziher da ima prenosnik 3 reže za rame ali lahko ima 2?
3.)Kako je z Mhz ramov, ali mi sploh kaj hasne če nabavim rame z več mhz kot ga imam zdaj in kje vidim koliko mhz lahko sploh koristim?
Hvala in LP
1.)Imam prenosnik DELL Vostro A860 z 1gb ramom. Rad bi si dogradil 2gb rama, pa me zanima če je boljše kupit 2x1gb ali 1x2gb rama, tako da bi imel 3gb?
2.)Je ziher da ima prenosnik 3 reže za rame ali lahko ima 2?
3.)Kako je z Mhz ramov, ali mi sploh kaj hasne če nabavim rame z več mhz kot ga imam zdaj in kje vidim koliko mhz lahko sploh koristim?
Hvala in LP
Mare2 ::
Jaz sem kupil točno tega tega.
s 3 % popustom, vgradil mi ga je kar njihov trgovec-svetovalec, ko sem prišel dvignit robo, sva se pred tem zmenila, da brezplačno, ker poseg traja 2 minutki.
Rezultati so odlični.
Naročil sem preko spleta. Sedaj je koda za popust ADVENT
Vgradili so mi pa kar na Enaa - Gambit trade d.o.o., Savska 3a v Ljubljani , ko sem šel osebno dvignit ramčke.
s 3 % popustom, vgradil mi ga je kar njihov trgovec-svetovalec, ko sem prišel dvignit robo, sva se pred tem zmenila, da brezplačno, ker poseg traja 2 minutki.
Rezultati so odlični.
Naročil sem preko spleta. Sedaj je koda za popust ADVENT
Vgradili so mi pa kar na Enaa - Gambit trade d.o.o., Savska 3a v Ljubljani , ko sem šel osebno dvignit ramčke.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mare2 ()
misek ::
therasmus, prenosnik ima skoraj zagotovo samo dve reži. Verjetno je v eni že obstoječi ram 1GB, torej boš verjetno moral kupiti 1x 2GB palčko. Vseeno pa prej preveri (poglej v prenosnik, koliko rež ima prostih). Verjetno so te reže pod kakšnim pokrovčkom z enim ali dvema vijakoma.
jernejk90 ::
Torej v primeru da sta 2 reži lahko pozabim na dual channel delovanje ramov razen če dokupim samo 1x1gb?
Mare2 ::
Jaz imam 1 x 1 GB in 1 x 2 GB in dela super.
V bistvu je po mojem bolje, da sem vgradil 2 GB, tudi poceni je (GLEJ MOJO POVEZAVO), kot da vgradim 1 GB.
V bistvu je po mojem bolje, da sem vgradil 2 GB, tudi poceni je (GLEJ MOJO POVEZAVO), kot da vgradim 1 GB.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se splača nadgradnja starega prenosnika?Oddelek: Strojna oprema | 3075 (2395) | stara mama |
» | Nadgradnja prenosnik, RAMIOddelek: Kaj kupiti | 1286 (1135) | matonson |
» | Problem z rami !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1451 (1097) | Klemenn |
» | Če dodam RAM 2GBOddelek: Strojna oprema | 1080 (968) | Mare2 |
» | Prenosnik LENOVO 3000 N200 težavaOddelek: Strojna oprema | 6940 (3892) | TribesMan |