Forum » Pomoč in nasveti » Iznenada se mi računalnik ugasne!
Iznenada se mi računalnik ugasne!
Tito ::
Mam mašino ki je prižgana 24h na dan in se mi zadne čase vsaketoliko časa kar vgasne?? Temperatura ni kriva!! Lahko da mu zmanka elektrike, a dvomim! Ali pa crkuje procesor! Ko se ugasne ga moram izključiti iz omrežja za nekaj sekund da ga lahko sploh prižgem! Kaj bi lahko bilo??
Prosi pomagajte mi!
LP
Prosi pomagajte mi!
LP
AMD Athlon 900@972,5 (drgač sem ga odvil in je delal isto!!) Abit Kt-7a-RAID, 250 V napajalnik, Disk, cd-rom, disketnik... A bo dost? :D
simbad ::
Jaz bi vzrok iskal med napajalno shemo,...točneje v napajalniku.
Svetujem ti da greš v trgovino in se tam domeniš za "test" napajalnika, če ti ne bo pomagal, da ga še isti dan vrneš nazaj.
Sicer pa lahko še odpreš kišto in pogledaš č se ti vrti ventilatorček na napajalniku .
Svetujem ti da greš v trgovino in se tam domeniš za "test" napajalnika, če ti ne bo pomagal, da ga še isti dan vrneš nazaj.
Sicer pa lahko še odpreš kišto in pogledaš č se ti vrti ventilatorček na napajalniku .
Ventilator se vrti (vsi ventilatorji!!) Sam čuden se mi zdi, ker se enkrat ugasne po 5 min enkrat pa cel teden brez ponovnega zagona dela???
simbad ::
Poglej za zadnjo verzija BIOSa, možne so tudi napake na plati. Testiraj še mašino s programom, ki je naveden pod Download [BurnIn Test].
Poiskusi ponovno naložiti mašino in pri tem spremljaj programske komflikte .
Poiskusi ponovno naložiti mašino in pri tem spremljaj programske komflikte .
Zdej sem mal razmislu in sem doadatne usb-je vn djau, PA se še ni nič ubešal! Mogoče je stem neki narobe!
pol se je pa spet začel ugašat, tko, da to ni to.
Sm šu pa kupt 300W napajalnik, ker mi je Sam bok prišepnil, da je napajalnik prešvoh in glej ga zlomka dela ko šus.
HVALA
LP
Sm šu pa kupt 300W napajalnik, ker mi je Sam bok prišepnil, da je napajalnik prešvoh in glej ga zlomka dela ko šus.
HVALA
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tito ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je šla grafična ali napajalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1895 (1430) | _Denny_ |
» | Je napajalink pokvarjen?Oddelek: Strojna oprema | 1071 (940) | Calligula |
» | napajalnik=350W=najtišjiOddelek: Kaj kupiti | 1831 (1170) | A1eN |
» | Kaj je narobe z mojim napajalnikom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1163 (877) | AngelOfDeath |
» | VASKoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1402 (1232) | alien-w |