Forum » Mobilne tehnologije » SonyEricsson k770i in MMS
SonyEricsson k770i in MMS
Carmack ::
Pozdravljeni!
Imam telefon iz naslova in paket Orto v nulo pri Simobilu. Nikakor pa mi je uspe sprejemanje MMS-ov. Ko prejmem MMS dobim SMS s sporočilom, da lahko MMS pogledam na internetu v roku 3 dni.
Pisal sem že na Simobilovo podporo, pa so mi odpisali da je potrebno telefon pravilno nastaviti.
Ima kdo kakšno idejo?
Imam telefon iz naslova in paket Orto v nulo pri Simobilu. Nikakor pa mi je uspe sprejemanje MMS-ov. Ko prejmem MMS dobim SMS s sporočilom, da lahko MMS pogledam na internetu v roku 3 dni.
Pisal sem že na Simobilovo podporo, pa so mi odpisali da je potrebno telefon pravilno nastaviti.
Ima kdo kakšno idejo?
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...
AndrejS ::
Ne vem zakaj obstajajo 080 številke - bolj natančno tehnična pomoč uporabnikom. Ampak nakateri raje smetijo forum.
Pokliči na 080 40 40 40 in reci naj ti vklopijo mms in gprs. Tam ti bodo poslali nastavitve na tvoj telefon.
Pokliči na 080 40 40 40 in reci naj ti vklopijo mms in gprs. Tam ti bodo poslali nastavitve na tvoj telefon.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SiMobil Paket 9 - Zavajanje (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15091 (12559) | St235 |
» | Nova simobil orto ponudba (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14067 (10046) | ;-) |
» | cyanogenmod rom, tezava z mmsiOddelek: Mobilne tehnologije | 2722 (2472) | rutifruti |
» | Vprašanje glede orto u nuloOddelek: Mobilne tehnologije | 1191 (1009) | shark_nm |
» | Brezplačni pogovori ta vikendOddelek: Mobilne tehnologije | 2828 (2249) | Zeberdee |