Forum » Mobilne tehnologije » Nastavitve telefona?
Nastavitve telefona?
pirx ::
Pozdrav!
Na Mobitelovi strani ne najdem odgovorov na nekaj stvari, ki me zanimajo in bi prosil za malo pomoči, če se kdo v to razume.
Prejšnji teden sem prešel na Itak Džabest paket in sedaj imam možnost uporabe UMTS omrežja ipd.
Moj telefon je Sony Ericsson Z610i in v meniju imam sledeče opcije:
1) Mobile Networks -> GSM/3G Networks ->
GSM only
GSM and 3G
Zaenkrat imam izbrano samo GSM omrežje. Lahko dam mogoče tudi na 3G in v končni fazi, kaj bi to sploh pomenilo?
2) Data comm. -> Preferred service ->
CS only
PS and CS only
Zdaj imam na CS only. Je PS and CS kaj boljše?
3) Internet Settings -> Internet profiles in Settings for Java
Oboje je nastavljeno na Planet Mini, čeprav sta še dve opciji - Mobitel MMS in Planet Maksi
4) Streaming settings -> Connect using -> Mini PP (obstaja še Maksi PP, Mobitel MMS in CSD PP)
To je v bistvu vse in hvaležen sem za kakršno koli pomoč! :)
Na Mobitelovi strani ne najdem odgovorov na nekaj stvari, ki me zanimajo in bi prosil za malo pomoči, če se kdo v to razume.
Prejšnji teden sem prešel na Itak Džabest paket in sedaj imam možnost uporabe UMTS omrežja ipd.
Moj telefon je Sony Ericsson Z610i in v meniju imam sledeče opcije:
1) Mobile Networks -> GSM/3G Networks ->
GSM only
GSM and 3G
Zaenkrat imam izbrano samo GSM omrežje. Lahko dam mogoče tudi na 3G in v končni fazi, kaj bi to sploh pomenilo?
2) Data comm. -> Preferred service ->
CS only
PS and CS only
Zdaj imam na CS only. Je PS and CS kaj boljše?
3) Internet Settings -> Internet profiles in Settings for Java
Oboje je nastavljeno na Planet Mini, čeprav sta še dve opciji - Mobitel MMS in Planet Maksi
4) Streaming settings -> Connect using -> Mini PP (obstaja še Maksi PP, Mobitel MMS in CSD PP)
To je v bistvu vse in hvaležen sem za kakršno koli pomoč! :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10723 (6709) | zolja |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41089 (19209) | Jazzie |
» | na telefonu ne dela internetOddelek: Mobilne tehnologije | 1984 (1665) | 33blaz33 |
» | Kateri mobilni telefon si lastite? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6394 (1091) | ;-) |
» | kateri mobitel kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4125 (3728) | NemecRok |