Forum » Pomoč in nasveti » ATI Radeon X1950 pro se mi sesuva
ATI Radeon X1950 pro se mi sesuva
damijaneze ::
Čao!!
Mam omenjeno grafo ki mi je pol leta kar dobro služila nato pa nenadi kreši ko želim špilat 3d špil oz gledat ka video posnetek.
Norca se je začela delat iz mene kak mesec nazaj pa sem nekak spedenu z dodatnim ventlatojem zdej je pa kriza. Najdu sm en link k osebe opisujejo isti problem sam jst se nč ne zastopm za to Vam ga pošiljam, pa če se komu kej da ali svita bi bilo zaželjeno,
Hvala
www.tech-forums.net/pc/f77/radeon-x1950...
www.vgaforum.com/archive/index.php/t-87...
Mam omenjeno grafo ki mi je pol leta kar dobro služila nato pa nenadi kreši ko želim špilat 3d špil oz gledat ka video posnetek.
Norca se je začela delat iz mene kak mesec nazaj pa sem nekak spedenu z dodatnim ventlatojem zdej je pa kriza. Najdu sm en link k osebe opisujejo isti problem sam jst se nč ne zastopm za to Vam ga pošiljam, pa če se komu kej da ali svita bi bilo zaželjeno,
Hvala
www.tech-forums.net/pc/f77/radeon-x1950...
www.vgaforum.com/archive/index.php/t-87...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenutno poslušam (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Sedem umetnosti | 562807 (77) | Buggy |
! | Spisek vseh online rač. trgovin v SLOOddelek: Kaj kupiti | 127220 (128) | hariscorale |
» | Udemy free koda za 52 HQ developer tečajevOddelek: Programiranje | 3022 (2378) | matjazd |
⊘ | WAREZ ????Oddelek: Omrežja in internet | 1975 (1604) | PaJo |