» »

Robovi pri printanju

Robovi pri printanju

[SpydeR] ::

Zanima me, če je najmanjši možni rob pri printanju enak pri vseh tiskalnikih. Moti me namreč, da ma moj printer najmanjši možen rob na vrhu dokumenta več kot 1cm, kar pri tiskanju izpade grdo. Se da to kako zmanjšat?

bastadu ::

Najmanjši možni rob nastane zaradi omejitev podajanja printerja (meja, pri kateri še lahko podajalna naprava drži list) in se razlikuje pri posameznih printerjih. Pri lasercih je ta rob lahko občitno majhen, včasih celo nič, pri klacičnih inkjet tiskalnikih pa zaradi časa sušitve barve to ni možno. Vendar največji rob tako nastane na spodnji strano papirja (no zdaj odvisno, kako gledaš), pač na tisti strani, kjer printer drži papir najdalj časa. Drugače pa zaenkrat čisto do roba printajo dražji printerji...

Markoff ::

Canon S520 je pritner, ki tiska od roba do roba, pa se locene barvne kartuse ima. Stane ca. 60k, ce se ne motim.

Pobral zlati monitor, nagrade v SW Power pa se kje...

ali3n ::

mam Canona S520 - prava stvar... RES NI ROBA.... pa še kartuše so pocen (vse 4 12kSIT)... cena S529 okol 50ksit

Santa ::

Lahko pa malo dražje kupiš A3 printer. Priporočam!:\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri InkJet do 30k?

Oddelek: Kaj kupiti
141429 (1255) Brane2
»

Kakšna tinta za Tiskalnik Canon i550

Oddelek: Strojna oprema
71533 (1446) Boky
»

HP vs EPSON

91182 (1135) cekr
»

Najcenejsi tiskalnik do 35K (nizki stroski vzdrzevanja in tiskanja, pa da dobr printa

51066 (900) ali3n
»

CorelDraw 10 print vprašanje?

Oddelek: Programska oprema
5825 (769) bodom

Več podobnih tem