Forum » Kaj kupiti » In-ear bud slušalke
In-ear bud slušalke
genX ::
Zanimam se za nakup bud slušalk do 100€, zanima me katere so najboljše v smislu kakovostne izdelave in dobrih basov, v mislih imam akg k 330 ali sennheiser IE 6 samo problem teh slušalk je da se jih (vsaj kolikor sem jaz pregooglal slovenski splet) ne da dobiti v sloveniji in na ebay.de je pa poštnina skoraj večja kot cena slušalk :(
kakšni predlogi?
kakšni predlogi?
Q6600@3,2GHz z Noctua NH-U12P, ASUS P5N-d, 2x2GB@800MHz Mushkin enhanced RAM,
Mushkin XP-650AP napajalnik, dve XFX9600GT v SLI
Mushkin XP-650AP napajalnik, dve XFX9600GT v SLI
noraguta ::
sam imam Sony MDREX85LP kupljeno v bigbangu , relativno dobra zadeva.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
trenutno izbiram med sony MDRXB40EX, MDREX85LPB in AKG K 330 čeprav ne vidim kakšne bistvene razlike med MDRXB40EX in MDREX85LPB razen po obliki, pa zakaj je akg k 330 za 20€ dražja od sonyjevih modelov čeprav ima akg manjši frekvenčni razpon???
noraguta ::
sprobi če ti jih dajo za sprobat. men ni ratal. sicer se 85ka ne zapopa v slusni kanal ampak vseeno dobro izolira cloveka od prostora. pa tudi reprodukcija je solidna. cena pa malo manj glede na to , da so slušalkice porošno blago kjer se kabli kar hitro potrgajo.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
sennheiser ima z kevlarjem prevlečene kable v IE seriji :P, najbrž bom kupil MDRXB40EX zaradi basov, in zato ker so 55€ :D, hvala za pomoč
mailer ::
Kupujem in-ear slušalke. nekako se odločam med Philips, Sony in pa Sennheiser. Rad bi tudi da čimbolj zadušijo zvok od zunaj. Kaj mi priporočate? Cena nekje do 50€. Predvajalnik je pa:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mailer ()
Trupl0 ::
Kaj pa Pioneer?
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/6...
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/6...
If you are going through Hell, keep going !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ušesne slušalke? katere?Oddelek: Kaj kupiti | 5975 (3955) | vilonja |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 5584 (2700) | Primorec |
» | Kater in-ear slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 5960 (3984) | Janac |
» | Katere bass slušalke?Oddelek: Zvok in slika | 2322 (1946) | Vajzi |
» | [Slušalke] In " EAR " do 10kOddelek: Zvok in slika | 5782 (4010) | Keyser Soze |