» »

2 miški in tipkovnici na eni kišti!

2 miški in tipkovnici na eni kišti!

abnormalen ::

Živjo!

Rad bi imel 2 tipkovnici in miški na 2h monitorjih. Se pravi za 2 različna uporabnika, ki bi počela različne operacije na kišti.

Neki sm gledu po tujih forumih, ampak je to sila zakomplicirano, sploh za tipkovnico.

Je to mogoče izvest? (zadeva mi pa prišpara nakup računalnika v vrednosti >500€)

Hvala in lp,

Simon

preem ::

heh optimist

heh optimist

res strokoven odgovor...

vbohinc ::

A to bi meu na Windows al na linux mašini, na linuxu je to izvedljivo, sam bi mogu met tut 2 monitorja + prirejeno konfiguracijo X serverja - VTC pa več mišk naenkrat vem da zagotovo deluje, za več tipkovnic pa ne vem.
Za Windows pa to verjetno ni možn, no vsaj meni ni znano nič takega, edina zadeva v to smer ki dela na winsih je upravljanje več PCjev z eno miško in eno tipkovnico.

kr na windowsih bi to laufal...pa sm tut za Mac-e brou da to gre, za winse pa sam za miško, za tipkovnico pa nism še zasledil...

vbohinc ::

Tidebreak TeamSpot

to kukr vidm je za več računalnikov, ki so povezani na skupni ekran...v mojem primeru je situacija drugačna, en računalnik in 2 komponenti, ki delujeta neodvisno!

tempoFlow ::

Načeloma bi to lahko delovalo z Vmware. Narediš dva virtualna računalnika in daš vsakega na svoj monitor, pa vsakega upravljaš s svojo tipkovnico in miško. Nisem pa še sprobal v praksi :)

blaz_ ::

učas je obstajala ena škatlca z imenom Buddy če se prou spomnem, in si notr prklopu tipkovnici, miški, ter zaslona

tole zgleda že bl advanced: http://www.thinsoftinc.com/product_pc_s...

lp
Ko tehnologija odpove, uporabi macolo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako priklopiti več uporabnikov na 1 računalnik

Oddelek: Strojna oprema
132382 (1719) gensi
»

CPU switch

141979 (1675) ender
»

Dobesedno cudni stvari ???

282584 (1450) *ziga*
»

Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
877670 (6322) specterss
»

Nova anketa: število monitorjev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ankete
10311642 (8510) Matevžk

Več podobnih tem