Forum » Izdelava spletišč » Youtube - autoplay
Youtube - autoplay
gregy ::
Zdravo
Zanima me če je možno, da ko embeedam Youtube, da se le-ta avtomatsko "zalaufa", ko je stran odprta.
Koda, ki jo uporabljam na strani je
Hvala
Zanima me če je možno, da ko embeedam Youtube, da se le-ta avtomatsko "zalaufa", ko je stran odprta.
Koda, ki jo uporabljam na strani je
<!-- begin Video Youtube --> <?php $small_youtube = $product_info['products_youtube']; if ($small_youtube == NULL) { echo '<font color="red">NO VIDEO</font>'; } else { $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('align' => 'center', 'text' => ' <object width="200" height="150"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/'.$small_youtube.'&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2= 0x999999"> </param><param name="allowFullScreen" value="true"> </param><embed src="http://www.youtube.com/v/'.$small_youtube.'&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2= 0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="200" height="150"></embed></object>'); new infoBox($info_box_contents); } ?> <!-- Video Youtube //-->
Hvala
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
gregy ::
našel .. lahk bi že prej strica Googla vprašal a ne :)
Na konc linka se doda "&autoplay=1" zadeva dela ... links
Na konc linka se doda "&autoplay=1" zadeva dela ... links
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | html/PHP kontakt obrazecOddelek: Izdelava spletišč | 2046 (1591) | Netrunner |
» | jquery in div-i (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 11350 (10088) | lisjak |
» | Uporaba spremenjivke iz JavaScript v PHPOddelek: Programiranje | 1437 (1076) | direstrait |
» | kombinatorikaOddelek: Šola | 1419 (1063) | chiaki1311 |
» | Html in CSSOddelek: Izdelava spletišč | 2276 (1829) | mte |