Forum » Loža » Zanimivi testi.
Zanimivi testi.
Mare3 ::
No "test" se je izkazal za faljen, ker ene 80% odgovorov ni rdeče kladivo
se strinjam ker tudi moji odgovori niso bili kot test napove: 4100, 5, modre klešče. Morda je to narejen test za tiste ki nič ne razmišljajo med tem ko berejo ali pa predno izgovorijo ne premislijo...kaj pa vem.
MadMicka ::
To je več ali manj stvar kulture, stvar vzgoje. Ko pomisliš na hitrico na prvo stvar, je to tista, ki je nabolj običajna v tvojem svetu. Pri orodjih je to verjetno kladivo, pri avtomobilih v starih časih bi to bil pri nas fičo ali pa stoenka, kar se tiče barve, je pa tako, da verjetno v Indiji, kjer je bela barva zelo pomembna barva, ne bi nihče pomislil na rdečo. Pri nas je zgleda drugače :)
Rippy ::
4100, 3 F in rumeno kladivo.
Sicer to kladivo...razmišljal sem takole; katero orodje...kladivo...ne hilti (hidravljično kladivo)...čakaj zakaj kladivo? Dejansko ker sem tako "naučen". Ugibam, da tisti, ki smo pomislili na kladivo smo že vsaj enkrat če ne večkrat slišali vse skupaj.
Sicer to kladivo...razmišljal sem takole; katero orodje...kladivo...ne hilti (hidravljično kladivo)...čakaj zakaj kladivo? Dejansko ker sem tako "naučen". Ugibam, da tisti, ki smo pomislili na kladivo smo že vsaj enkrat če ne večkrat slišali vse skupaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osnovno orodje (izvijači)Oddelek: Kaj kupiti | 6145 (4216) | noraguta |
» | Posodobitev računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 753 (582) | opeter |
» | Cenejša elektropnevmatska kladiva - primerjava in nasvetiOddelek: Loža | 15118 (8176) | barbarpapa1 |
» | Katero bormašino? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 33909 (32138) | thor24 |
» | Še ena psihološka fora... huda! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6918 (5629) | Keyser Soze |