Forum » Na cesti » Najem avtomobila
Najem avtomobila
psychoshorty ::
Pozdravljeni,
ker mi je avto odpovedal poslusnost in bo na popravilu vec kot 1 teden, sem si malce ogledal ponudbo za najem avtomobila, a tukaj se pojavi problem. Pri vseh ponudnikih je v pogojih najema avtomobila napisano, da more biti voznisko dovoljenje staro vsaj 2 leti, moje pa je staro komaj pol leta. Ali imam potemtakem se kaksno moznost, da bi si lahko najel avto?
Hvala za info.
Lp!
ker mi je avto odpovedal poslusnost in bo na popravilu vec kot 1 teden, sem si malce ogledal ponudbo za najem avtomobila, a tukaj se pojavi problem. Pri vseh ponudnikih je v pogojih najema avtomobila napisano, da more biti voznisko dovoljenje staro vsaj 2 leti, moje pa je staro komaj pol leta. Ali imam potemtakem se kaksno moznost, da bi si lahko najel avto?
Hvala za info.
Lp!
Zeberdee ::
Meni so na servisu vedno zrihtali nadomestni avto. Nič papirjev, podpišeš, to je to. Toyota Lovše.
marnit ::
Seveda, sam plačaš dodatek za mladega voznika. Pokliči v razne rent-a-care, lahko pa ti zagotovim, da ko sem delal preko poletja pri enem rent-a-caru (ne bom delal reklame), ni bilo težav. Sam morš pa neki še extra plačat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najem avtomobila v tujini in kreditna karticaOddelek: Na cesti | 11216 (2042) | Tidule |
» | Rentacar v ItalijiOddelek: Na cesti | 7107 (4574) | weasel |
» | Najem avtomobila na Irskem in njihov excess payment 1500€Oddelek: Na cesti | 6131 (3166) | HappyPills |
» | Mednarodno vozniško dovoljenje - USAOddelek: Na cesti | 8261 (3992) | MisterM |
» | Najem avtomobila (in ostalo v UK)Oddelek: Na cesti | 5106 (3965) | estons |