Forum » Programska oprema » Outlook - prejeta pošta
Outlook - prejeta pošta
Bellzmet ::
Zdravo!
V Microsoft Outlook imam narejen nov direktorij npr. "001\danes" in pravilo, da mi vso prejeto pošto od določenega naslovnika iz mape "prejeto" prestavi v ta nov direktorij.
Vendar pa ker gre za poddirekorij (danes) mi na glavnem direktoriju (001) ne izpiše opozorila, da imam prejeto pošto (v oklepaju zraven). Niti to ni razvidno iz mape prejeto. Tako moram vsakič, ko pregledujem, če imam novo pošto, odpirati vse glavne direktorije.
Se da nastaviti tako, da je vidno iz glavnih direktorijev, da je nov mail ali celo kar iz splošne mape Prejeto?
lp
V Microsoft Outlook imam narejen nov direktorij npr. "001\danes" in pravilo, da mi vso prejeto pošto od določenega naslovnika iz mape "prejeto" prestavi v ta nov direktorij.
Vendar pa ker gre za poddirekorij (danes) mi na glavnem direktoriju (001) ne izpiše opozorila, da imam prejeto pošto (v oklepaju zraven). Niti to ni razvidno iz mape prejeto. Tako moram vsakič, ko pregledujem, če imam novo pošto, odpirati vse glavne direktorije.
Se da nastaviti tako, da je vidno iz glavnih direktorijev, da je nov mail ali celo kar iz splošne mape Prejeto?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se po izbrisu računa iz programa lahko obnovi stare maile?Oddelek: Loža | 1800 (1074) | nokia6310 |
» | Tezave s ThunderbirdomOddelek: Pomoč in nasveti | 1109 (730) | logout |
» | Sortiranje elektronske pošte po mapah ne pripomore k hitrejšemu iskanjuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4681 (3477) | Korencek |
» | THUNDERBIRD - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2251 (2142) | pikimiki99 |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2974 (2974) | Izi |