» »

Problem z USB-ji

Problem z USB-ji

J.Sky ::

Lep pozdrav,

Zadeva je taka:
Ne dolgo nazaj se mi je začel PC čudno obnašat - kar se tiče USB-jev. Le-te so namreč enkrat delali, drugič ne. Kar pomeni, da mi zunanja diska in tiskalnik (multifunkcijska naprava EPSON Stylus DX7450) delajo kakor jih piči. Najprej sm mislil, da je problem v matični plošči, zato sem jo zamenjal, sedaj pa imam po enem tednu isti problem. Pa še tako je, da če recimo pretikam USB od npr. tiskalnika iz enega slota v drugega, tretjega, itd. se bo PC kar enkrat spomnil in bo začel tiskalnik delati, pred tem pa mi javlja napako v desnem spodnjem kotu ekrana, nekaj v smislu, da PC ne najde naprave. Inštaleral sem vse driverje za matično in tiskalnik, tako da res ne vem v čem je problem.

Lepo prosim, če ma kdo kakšne izkušnje s tem, naj mi čimhitreje odgovori, ker mi gre tole počasi na živce.
Hvala

AndrejS ::

Slabi kontakt v USB vtičnicah?

Ampak vsi? Mislim to mi dela na USB-jih spredaj (2), zadaj (5 se mi zdi) IN na dodatni kartici USB 2.0 (2). In še matično ploščo sem menjal pa imam isti problem.

nejck ::

kolk dolg kabl mas do naprav?

take zadeve se ponavadi zacnejo dogajat pri "predolgih" kablih...

Am.. kabli so različno dolgi od cca. 80cm - 120cm, mogoče malo več. So pa tisti, ki sem jih dobil zraven naprav.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: J.Sky ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem z zunanjim trdim diskom

Oddelek: Pomoč in nasveti
151864 (1221) Han
»

Hewlett-Packard množično onesposobil neoriginalne kartuše (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6724492 (18965) svecka
»

Računalnik ne najde tiskalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
102180 (2089) Miro-Slav
»

Računalnik zazna tiskalnik kot neznano napravo

Oddelek: Strojna oprema
101583 (1401) Duhec
»

Windows xp bluescreen