Forum » Pomoč in nasveti » Problem z USB-ji
Problem z USB-ji
J.Sky ::
Lep pozdrav,
Zadeva je taka:
Ne dolgo nazaj se mi je začel PC čudno obnašat - kar se tiče USB-jev. Le-te so namreč enkrat delali, drugič ne. Kar pomeni, da mi zunanja diska in tiskalnik (multifunkcijska naprava EPSON Stylus DX7450) delajo kakor jih piči. Najprej sm mislil, da je problem v matični plošči, zato sem jo zamenjal, sedaj pa imam po enem tednu isti problem. Pa še tako je, da če recimo pretikam USB od npr. tiskalnika iz enega slota v drugega, tretjega, itd. se bo PC kar enkrat spomnil in bo začel tiskalnik delati, pred tem pa mi javlja napako v desnem spodnjem kotu ekrana, nekaj v smislu, da PC ne najde naprave. Inštaleral sem vse driverje za matično in tiskalnik, tako da res ne vem v čem je problem.
Lepo prosim, če ma kdo kakšne izkušnje s tem, naj mi čimhitreje odgovori, ker mi gre tole počasi na živce.
Hvala
Zadeva je taka:
Ne dolgo nazaj se mi je začel PC čudno obnašat - kar se tiče USB-jev. Le-te so namreč enkrat delali, drugič ne. Kar pomeni, da mi zunanja diska in tiskalnik (multifunkcijska naprava EPSON Stylus DX7450) delajo kakor jih piči. Najprej sm mislil, da je problem v matični plošči, zato sem jo zamenjal, sedaj pa imam po enem tednu isti problem. Pa še tako je, da če recimo pretikam USB od npr. tiskalnika iz enega slota v drugega, tretjega, itd. se bo PC kar enkrat spomnil in bo začel tiskalnik delati, pred tem pa mi javlja napako v desnem spodnjem kotu ekrana, nekaj v smislu, da PC ne najde naprave. Inštaleral sem vse driverje za matično in tiskalnik, tako da res ne vem v čem je problem.
Lepo prosim, če ma kdo kakšne izkušnje s tem, naj mi čimhitreje odgovori, ker mi gre tole počasi na živce.
Hvala
Ampak vsi? Mislim to mi dela na USB-jih spredaj (2), zadaj (5 se mi zdi) IN na dodatni kartici USB 2.0 (2). In še matično ploščo sem menjal pa imam isti problem.
nejck ::
kolk dolg kabl mas do naprav?
take zadeve se ponavadi zacnejo dogajat pri "predolgih" kablih...
take zadeve se ponavadi zacnejo dogajat pri "predolgih" kablih...
Am.. kabli so različno dolgi od cca. 80cm - 120cm, mogoče malo več. So pa tisti, ki sem jih dobil zraven naprav.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: J.Sky ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z zunanjim trdim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1864 (1221) | Han |
» | Hewlett-Packard množično onesposobil neoriginalne kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24492 (18965) | svecka |
» | Računalnik ne najde tiskalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2180 (2089) | Miro-Slav |
» | Računalnik zazna tiskalnik kot neznano napravoOddelek: Strojna oprema | 1583 (1401) | Duhec |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2142 (1823) | Duhec |