» »

Go Obama!

Go Obama!

««
33 / 38
»»

XsenO ::

Sam nevem, naprimer da to kar Thomas in ostali trdijo drži zakaj ni demokratska stranka ukrepala oziroma kakšen drugi od demokratski kandidatov? Mi deluje absurdno, da bi riskirali z neprimerni kandidatom glede na to da so imeli zelo močno drugo izbiro (Clinton).
Zakaj niso republikanci uporabili te karte par tedno (lahko tudi le mesec ali dva) pred volitvami? Z njo bi verjetno povsem lahkotno premagali demokrate in glede, kako ostra je bila bitka je prav smešno da niso šli na vse ali nič.
In nazadnje, zakaj obama dobiva varnostna poročila iz ameriških varnostnih agencij če za to nebi bil primeren?

Pa še nekaj zakaj noben novinar se ne upa dotakniti te instant Pulitzer zgodbe?
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

• spremenil: XsenO ()

imagodei ::

Ker gre za zaroto. Government denies knowledge. The truth is out there.
- Hoc est qui sumus -

Preveč različnih ljudi je zadaj, da bi se lahko držala skrivnost.
1 + 1 = 1

Vseeno. Vse je zarota.
- Hoc est qui sumus -

perci ::

Če so fake moon landing lahko obdržali kot skrivnost, pa 9/11 zaroto, bodo pa še enga črnga predsednika.

Atos ::

Dej preberi si boljše. Niso nič prestavili, tako je standard postopek.

Daj preberi si ti boljše, kaj sem napisal. Napisal sem, kaj je Thomas trdil v tej temi:

Po ameriški ustavi ne bo predsednik, če je rojen v Keniji.

Elektorji bodo pač izvolili nekoga drugega.

pa

Na dan, ko bodo elektorji volili predsednika ... ga bo moral pokazati. Kot ga morajo vsi 90+ letniki v Ameriki, ki hočejo v dom za ostarele. Pa ga najdejo iz leta 1913, magari. Ne oni sami, pač pa "njihova upravna enota na občini".

pa

Obama NI predsednik. Prej ga morajo potrditi še predvčerajšnjim izvoljeni elektorji.

in meni osebno najbljubši

Komu ga pa ni predložil? Tebi?

Moral ga bo elektorjem.

Ali pa je demokracija padla. Tokrat zares, ne za hec.

Očitno niso izvolili nekoga drugega. Rekel sem, da je Thomas rekel, da se bo vse izkazalo 15. decembra. Sedaj, ko se očitno to ni dokazalo, bo očitno zadostoval 6. januar. Ko tudi takrat nebo nič pretresljivega pa bo prišel ven s tem, da ga bodo na inavguraciji Secret Service dečki odnesli iz odra... ali pa bo Chief Justice osebno odstavil president-electa :D seveda malo heca :)

perci ::

Ne se hecat, Scalia še ni rekel zadnje ;).

Thomas ::

Sej ni nobena resna zarota. Samo zelo nerodna situacija je, iz katere bi večina rada tako, da se ignorira Ustava.

Do nerodne situacije je pa pripeljal zviti Obama s svojim štabom. Računal je na naskok predsedniškega mesta na juriš, magari mimo Ustave. Ostale je naredil za sokrivce, v veliki meri.

Zato, ker še vedno ne morejo verjeti, zato so še "vsi" tiho.

Ne sicer vsi.

Če bi bila "zarota vlade", kot v kakšnih X-files, potem bi pustili pri miru tudi Blagojevicha. Tako pa ne. Morda celo računajo, da se bodo Obame morda raje znebili tako.

Koko pa delajo CIA in Tajna služba, smo pa videli. Delajo kot Nesposobnost Inc.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Rekel sem, da je Thomas rekel, da se bo vse izkazalo 15. decembra.

Seveda. Thomas je bil preveč optimističen in je mislil, da so elektorji mau boljš, kot se je izkazalo.

Samo vseh elektorskih glasov še ne poznamo.

Atos ::

Ne se hecat, Scalia še ni rekel zadnje ;).

Ah, če gledamo na pretekle odločitve in usmerjenost justicov, bi prej rekel, da bo Roberts kaj zamutil, kot pa Scalia :)

EDIT: no, možno da se motim :) Sam mislim, da kljub temu, da sta oba konzervativca, je Scalia malenkost manj. Vendar pravim, da je čisto možno da se motim :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Atos ()

imallears ::

Mene tale tema spominja na eno zgodbico k smo jo brali v osnovni šoli. Šlo se je pa o enem fantu, ki ni želel verjeti v Fg in pol res ni vplivala na njega... :|

Nazadnje se bodo vrhovni sodniki primorani izreči. Morda samo čakajo na najbolj trden case. Precej jih je še v pipelineu.

Možno.

Nov. 7 news conference: "There's going to be a lot of good choices out there, but it is the governor's decision to make, not mine."

Dec. 9 comment to the press pool , after the arrest of Gov. Rod Blagojevich in the Senate seat scandal: "I had no contact with the governor or his office, and so I was not aware of what was happening."

Dec. 9 interview with the Tribune:"I have not discussed the Senate seat with the governor at any time. My strong belief is that it needed to be filled by somebody who is going to represent the people of Illinois and fight for them. And beyond that, I was focused on the transition."

Thursday news conference"I have never spoken to the governor on this subject. I'm confident that no representatives of mine would have any part of any deals related to this seat. I think the materials released by the U.S. attorney reflect that fact. I've asked my team to gather the facts of any contacts with the governor's office about this vacancy so that we can share them with you over the next few days. Finally, on this matter, let me say that this Senate seat does not belong to any politician to trade."

Monday news conference"We were prepared to release the findings of the review that had been done, which are thorough and comprehensive. The U.S. attorney's office asked us to hold off releasing those for a week. So I would ask for your patience, because I do not want to interfere with an ongoing investigation. But there is nothing in the review that was presented to me that in any way contradicted my earlier statements that this appalling set of circumstances that we've seen arise had nothing to do with my office and that, you know, those facts will be forthcoming to all of you in due course."

PaX_MaN ::

V kakšnem paralelnem vesolju mogoče, v našem pač ne.
Ko se boš naučil brat, ti bo mogoče jasno.

Heh, če ga ne bi imel, bi sodišče to reklo, kajne? Ker je pa reklo, da do njega ne smejo dostopat, nekje more biti, ane?

]Fusion[ ::

Thomas, ko si govolil kak ti je tema zanimiva iz psihološkega stališča... Si mogoče tudi sebe analiziral? Meni je recimo zanimivo, kak zadnje čase v večini tem(vsaj tistih, ki jim jaz sledim) nasprotuješ večini oz. "normalnim" mnenjem.
Govoril pa si tudi o objektivnosti. Ta dejansko ne obstaja, vsak odgovor tukaj je malo čustveno obarvan. Hočeš nočeš tudi tvoji.

Tak da se ne pretvarjat, da si nekaj več kot ostali.
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Zakaj "nekaj več"?

Razlika je ta, da mene ni strah reči "toliko časa ne pokaže rojstnega lista in vseh drugih dokumentov, da vprašanje če je NBC. Sicer pa, bi bilo čudno če bi bil, tudi iz drugih razlogov".

To jaz rečem in se ničesar ne bojim. Ne da bom videti hecen, ne da me bodo poiskali Obamini fani ...

Da bi se pa delal, kako je sigurno NBC, saj to trdijo razne avtoritete - se mi pa zdi zelo neumno.

Človek je precej verjetno uzurpator in večina Američanov in 90% ostalega sveta mu išče opravičila.

Baje "je gotovo vse OK, saj smo to že predebatirali". Predebatirali mi to 1000 krat, nič oprimerljivega nimamo. Čakamo na Obamine rojstne podatke, skupaj s kumulativo matičnih stanj. LVBC.

Kdo je potem bolj psihološko zanimiv? Skeptik do državljanstva človeka, ki je ameriški potni list prvič dvignil kot senator ... ali tisti ki slepo zaupajo factcheck.jpg?

Thomas> "Razlika je ta, da mene ni strah reči "toliko časa ne pokaže rojstnega lista in vseh drugih dokumentov, da vprašanje če je NBC."

Ja, to je razlika med nami in med tabo. Problem je samo v tem, da bi točno ta trditev morala skrbeti ZDA - sedanjo administracijo, ki je še vedno izvršilna oblast, razne paradržavne ustanove, posameznike. Precej precej manj pa tujce.

Mogoče tako, iz osebnega interesa. Ne pa s takšnim čustvenim nabojem, kot se ti tega lotevaš. Jebenti, iskanje informacij po obskurnih blogih ni ravno neka trivialna zadeva. Po svoje te je za občudovat, žalostno je samo, da te tako globoko prizadene.
- Hoc est qui sumus -

]Fusion[ ::

Meni pa se zdi neumno, da bi bil skeptik do organizacij brez trdnih dokazov, samo posrednih sklepanj.
Če bi bilo po tvoje bi lahko bil skeptik do vsega. Tako se razvijejo razne teorije zarote.

Se mi pa zdi skeptik bolj zanimiv. Zakaj si skeptičen? Ker imaš pač "gut feeling" oz posredne dokaze?
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Icematxyz ::

Je rekel novinar:

"Pes tu maš darilo za tvoj odhod". Pa mu zalučal čevlje . :)

Toliko o tem kaj si Iračani mislijo o Bushu kot "Mesiji".

Zanimiva oddaja o plačanci je zadnjič bla na TV SLO2. In sicer mi je padel en stavek samo v uho in še sedaj odmeva.

Plačanec je rekel:

"Mi nismo tukaj lovci. Mi smo praktično nemočne žrtve in na nas nenehno prežijo predatorji". Plača 600 dolarjev na dan. Oborožitev do zob in vsak teden kdo umre...

Torej še ena vojna ki so jo ZDA izgubile. Upam samo da niso zanetil toliko sovraštva da bo klanja sedaj še več.

Tako je če vodijo vojne ljudje, ki ne razumejo za kaj se sploh gre. Vsakih par desetletij ista zgodba. Glede Obame pa sem že tak orekel.

Pregovor če laž ponoviš 1000 krat postane resnica! Ta pregovor tukaj ne bo deloval.

Zgodovina sprememb…

djordjevic ::

Tisti dokumentarec je bil sick, ja. Fijakajo se po Bagdadu oboroženi do zob, pokriti z maskirkami, kričijo na vse mimoidoče, ki bi si slučajno drznili držat v rokah mobitel in hoteli koga v tistem trenutku poklicati, so 'mesije' v prometu, ob prvem sumu, da je kaj fishy, streljajo ... Hm, in potem se čudijo, da jih pobijajo. Go figure. I'm not saying it's right, but I understand.
No grave is deep enough to keep us in chains.

PaX_MaN ::

"Sicer pa, bi bilo čudno če bi bil, tudi iz drugih razlogov".

A zdej so že drugi razlogi? Svašta.

To jaz rečem in se ničesar ne bojim. Ne da bom videti hecen, ne da me bodo poiskali Obamini fani ...

Heh, kot da se bodo matrali bucat s teboj, Ničlo iz Dežele zmajev.

Da bi se pa delal, kako je sigurno NBC, saj to trdijo razne avtoritete - se mi pa zdi zelo neumno.

Evo, od tega tisti "nekaj več".

Človek je precej verjetno uzurpator in večina Američanov in 90% ostalega sveta mu išče opravičila.

Pildki Thomas, pildki.

Baje "je gotovo vse OK, saj smo to že predebatirali". Predebatirali mi to 1000 krat, nič oprimerljivega nimamo. Čakamo na Obamine rojstne podatke, skupaj s kumulativo matičnih stanj. LVBC.

Predebatirali so Američani. Predebatirala je volilna komisija. Predebatiral je SC. Predebatirali so elektorji. Predebatirale so celo bwane z S-T.

Kdo je potem bolj psihološko zanimiv? Skeptik do državljanstva človeka, ki je ameriški potni list prvič dvignil kot senator ... ali tisti ki slepo zaupajo factcheck.jpg?

Ja, to bo tisti kronski dokaz.

Thomas zakaj se nisi tudi tolko zgražal nad kršenjem ameriške ustave, ki se je dogajala pod zaveso "war on terror"?
1 + 1 = 1

iskanje informacij po obskurnih blogih ni ravno neka trivialna zadeva

Je, če maš mehanizacijo. Se pustim obveščati o vseh pomembnih zadevah.

Edit: Ni-->Je.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Thomas ()

Thomas zakaj se nisi tudi tolko zgražal nad kršenjem ameriške ustave, ki se je dogajala pod zaveso "war on terror"?

War on Terror je vojna za obrambo Ustave. Da se krši kakšna njena točka, jaz ne vem. Najbrž se kak zakon, čisto dopuščam, a Ustava ima edino šanso, da se zmaga v War on Terror.

Predebatirali so Američani. Predebatirala je volilna komisija. Predebatiral je SC. Predebatirali so elektorji. Predebatirale so celo bwane z S-T.

Aha, avtoritete.

Torej kršenje ustave za višje cilje je ok?
Zakaj potem v tem primeru (če sploh je)ne popustiš?
1 + 1 = 1

Barakuda1 ::

Thomas, počas si prični pripravljat zaloge za v luknjo, v katero se boš po tej temi skril (če je vsaj kanček dostojsnstva v tvojem napuhu).

Sicer pa kapo dol.
Prekosil si vse dosedanje diskutante.

ramzes, pa še kdo, so proti tebi začetniki. Tako, da tvoje nekredibilnosti sploh ne bo več potrebno dokazovat. Dovlj bo le link na to temo in vsem bo vse jasno;)

Nek Američan, za katerega je znano, da je bil njegov oče Kenijec ... vsaj sam pravi tako.

Nek Američan, ki je bil posvojen v Indonezijo in tam hodil v šolo.

Nek Američan, ki je šele par let nazaj prvič dvignil ameriški pasoš, prej pa je hodil po svetu, kar precej.

Nek Američan, ki noče pokazati svojih dokumentov javnosti ...

Kako verjetno je, da ima staus Natural Born American?

Če ni Obama, precej majhne. Enake, če je Obama.

To je pametnemu jasno.

jype ::

Thomas> To je pametnemu jasno.

Pol že ne more bit lih brihten, če mu je to jasno, ker je sklep, kot temu rečejo Američani, fallacious.

Ah jure, ti nisi toliko pameten, da bi te jaz resno jemal. Zato lahko (ne)rečeš karkoli.

Seveda ne. Ti pravzaprav ne jemlješ resno nobenega, ki je toliko pameten, da bi utegnil kakšno reč razumeti, and that's only the half of it - zelo rad se tudi zanašaš na mnenja tistih, ki so očigledno neumni!

Prav evolucijsko se obnašaš, ko enako težo daješ mnenju granitne kocke in višje razvitega sesalca.

Pohvalno, a z zadržkom!

pecorin ::

to se zgodi, ko si nekdo ustvari podobo sveta kakrsen bi po njegovo naj bil(moral biti) in potem za svete jemlje samo "dokaze", ki mu pritrjujejo. pa kjerkoli jih ze najde. tudi ce mora v iskalnik pisati "why obama must not be president" in lepiti ubostvo od linkov, ki ga tako dobi.

dalec smo prisli od "ne upostevam drugega kot .edu linke" izpred nekaj let, do "resno jemljem samo rumeni tisk, ker si oni edini upajo povedati kako je v resnici". :)

Kdaj bodo edu strani pisale o Obaminem rojstnem listu? Kdaj ga bo mogoče prebrati v njih? Čez leta?

Zdaj ga (integralne verzije), ne vidiš nikjer. Edino takoimenovani rumeni tisk si sploh upa ugibati, kakšen da je.

Za ostale je to žal precej tabu.

Napak sklepaš. Ni noben tabu, je sam neverjetno. Razlogov za to je več kokr za to da bi blo verjetno.

Zakaj naj bi bilo neverjetno, da napol Kenijec, posvojenec v Indonezijo, ki je zapečatil pred javnostjo vse svoje dokumente, ni NBC?

Zaradi tega, ker je rekel da je NBC?

go back to page x. Aja pa zato ker je pokazu BC. Remind me again zakaj že ni dobr?

Drugač je pa res, da bi lahk zarad ljubega miru, tud tisto verzijo ktero si nekateri tko močno želijo pokazu. I give you that.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: imallears ()

Seveda. Go back. Vsaj dokler ne vidimo, če je bil Obama res kdaj tuj študent v Ameriki.

BigWhale ::

Lejte sej stvar je preprosta.

Kaj so rekli Obami, k je sel po pasus in k je oddal kandidaturo za predsednika oz v kasnejsih postopkih? A so mu oboje kr odobril in mu dal na lepe oci vse papirje?

Al so rekl, pokaz rojstni list?

A je pol Obama reku, ok moram it po kopijo na havaje, se je tja odpeljal in ga pokazal. Pol so uni to preveril in so rekl, ok je.

Pol je ok.

Ja kje si pa to slišal, da je bilo tako?

Iz mainstream medijev?

Noben državni uradnik doslej ni požegnal, da je Obama NBC. Samo, da "hranijo njegove papirje, tako kot od vseh drugih", so rekli uradniki na Havajih. Ali, da se s tem ne bodo ukvarjali. Kot doslej sodniki.

Če se pa motim, če je vendarle kakšen državni uradnik izjevil, da je Obama NBC - mi pa daj tak link, prosim.

Isto bi lahko tebe vprašali:

Ja kje si pa to slišal, da ni bilo tako?

Iz sore loser blogov?
1 + 1 = 1

Jaz ne rabim nič slišat od "sore loser blogov". Jaz rabim samo vir, da je Obama vendarle NBC, ker je ta in ta sodnik ali uradnik, po preverbi njegovih dokumentov, dal Obami štempelj, da je NBC.

Žal pa so "sore loser blogi" tisti, ki edini dajejo na znanje vsem, da so utemeljeni sumi, da je dobitnik zlate medalje naredil prestop. Oziroma ni bil upravičen na udeležbo v tekmovamju.

Sore luzerji bi zdaj radi videli, da se pokažejo dokumenti, ki DOKAZUJEJO, da je dobitnik zlate medalje, IMEL pravico nastopiti.

Too much to ask?

Zgleda.

Ameriške volitve so zaprto tekmovanje. Ni to America open.

Zdaj zmagovalec noče vsem pokazati, da je imel pravico nastopiti. Ni hotel pokazati niti pred tekmovanjem.

Prosijo ga, naj pokaže, da je pravico do nastopa imel. Dolga verzija rojstnega lista, bi bila OK, če je njena vsebina OK.

Samo, se zaenkrat vsi odgovorni delajo mau neumne.

darkolord ::

Mislim, da boš težko našel koga, ki bi lahko potrdil, da je nekdo NBC. EDINI način, da bi si to kdo (no razen če je popoln bebec) upal potrditi je ta, da dobi potrdila od VSEH ostalih držav, da Obama tam nikoli ni bil državljan (po lastni volji). Kateri uradnik bi pa tvegal, da bodo zaradi njegove nesposobnosti morali skenslati predsednika, zato ker se čez nekaj let pojavi verodostojen dokaz iz Zimbabveja?

Ravno ZATO je to seveda too much to ask.

pecorin ::

ja ampak izgleda tudi, da sodniki tega tekmovanja verjamejo, da je bil upravicen do nastopa in ni naredil prestopa.
vec dokazov zahtevajo samo tisti gledalci, ki so navijali za drugega in se ne morejo sprijazniti z rezultati.

do zdaj vse kaze, da je tako.

ce nisi v igri in informacije dobivas od medijev in interneta, si neko cimbolj objektivno mnenje ustvarjas s temi informacijami, ker drugega enostavno ni. trenutno je iz teh informacij zelo tezko sklepati, da ni upravicen do predsedniskega mesta. razen, ce si zelo zelis, da ne bi bil.

Ali pa če si zelo želiš, da bi bil.

Potem ti zadostuje beseda. Potem ti zadostuje Obamina beseda, da njegova babica iz Kenije bluzi, kako je bil Obama rojen v njeni prisotnosti.

Če si zelo želiš, da bi bil Obama predsednik, potem zgleda zlahka ovržeš vse dvome v njegov NBC.

Da bi vsaj pokazal dolgo verzijo rojstnega lista - mu niti ni treba. Podpiraš ga v tem, da mu ga ni treba kazat naokoli.

Če si dovolj želiš, da bi bil Obama predsednik, potem mu tudi takoj verjameš, da s svojim starim kameradom Blagojevichem, ki je prodajal Obamin senatorski sedež - ni imel nič.

Takoj mu verjameš, da je njegov svetovalec Axelrod "missspoked", ko je tedne nazaj govoril, kako se Obama posvetuje o tem z Blagojevichem.

Če si dovolj želiš, da Obama postane Predsednik, sploh ne podvomiš v njegove besede.

Tako ravna večina Američanov in 90% sveta.

Tr0n ::

Ce si dovolj zelis, da Obama ne bi bil predsednik, pa dvomis v vse, kar je povezano z njim.

Tako ravna [insert appropriate name here].

Ne glede na to, če si želiš ali si ne želiš Obame za predsednika, je mau hecno, da nihče ne more pokazati dokaza - evo, vidiš, Obama je NBC!

Ne glede na politične preference, je čudno, kako lahko Obama ignorira milijone dvomljivcev in ne pomaha s papirjem.

Okapi ::

Obama je v resnici reptil.
http://educate-yourself.org/cn/barackso...

O.

darkolord ::

je mau hecno, da nihče ne more pokazati dokaza - evo, vidiš, Obama je NBC!

V bistvu sploh ni hecno. Nekatere zahteve so take, da jih je miljonkrat lažje zavreči kot potrditi.

Me prav zanima, kateri uradnik mi lahko potrdi, da nimam dvojnega državljanstva?

*I'm not listening!*
««
33 / 38
»»