» »

Go Obama!

Go Obama!

««
24 / 38
»»

lufthammer ::

Domnevam, da sedajle zavzeto gledate na TV SLO1:

"Izbira 2008" - Ameriška dokumentarna oddaja.

Slikice iz šole, fakultete, izpovedi, podatki, pastorji,... vse tisto, kar nekaterim manjka pri Obami.

XsenO ::

Kdaj bo kakšna ponovitev oziromo je reč slučajno na netu, ker sem žau ulovil le konec
1 + 1 = 1

Gundolf ::

V četrtek 14:30 na TVS 2 bo ponovitev.
cout << "[st.koda c]" << moja_koda << "[/st.koda c]";

imagodei ::

Še zadnjič:

Certifikat, ki ga je Obama predložil, je pravno veljaven dokaz beyond REASONABLE doubt, da je Obama NBC. Dokler nekdo ne predloži dovolj čvrstih dokazov, ki bi kazali na nasprotno. Če se to zgodi, bo Obama najbrž pozvan, naj predstavi kontra dokaze, do takrat pa noben sodnik nima pravne podlage, da bi tisti certifikat zavrnil kot neveljavnega in zahteval od Obame drugačno dokazilo.

Teoretiki zarote so imeli dovolj časa, da bi izbrskali trdne dokaze zoper Obamo. Nenazadnje so imeli na svoji strani celoten republikanski stroj, ki ta trenutek še posluje s polnimi pooblastili.
- Hoc est qui sumus -

imallears ::

What he said.

Zdej pa končno cut the crap. A mormo novo temo odpret o Obami, k ne bo BC conspiracy contaminated beyond recognition, al bo šlo še v tej temi kej povedat na račun ekipe pa predlogov v pripravi?

p.s. če bo pa kej novga glede BC si pa dejte duška.

Zgodovina sprememb…

pecorin ::

pa je imel thomas le prav. za opravicila se postavite v vrsto :)

Rauby ::

Hahaha, tale Obama pa je za hece :D I kind of like him!

T-h-o-r ::

yes, that actually makes sense! how could we be so blind all this time?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

http://wikileaks.org/leak/obama-1961-bi...

obvestilo o rojstvu obame v casopisu, 13. avgust 1961.

Thomas ::

Mogoče v kakšnem časopisu piše, da si uspešno naredil šoferski izpit že v devetem poskusu, leta 1990.

Morda, še kdo najde tisti odrezek.

Vseeno ... policaj hoče, da mu ga pokažeš. Pa se hudič frdamani še sam spomni, kako so se kot mulci v Tacnu krohotali ob tem branju.

A štekaš?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Kot rečeno, Obama je pokazal veljavni BC. Ta velja ravno toliko, kot za policaja velja vozniški izpit. Zdej, lahko da imaš ponarejenega, ampak dokler policaj nima dokaza za to, se mora sprijaznit, da imaš vozniški izpit.
- Hoc est qui sumus -

saj nihce ne rece, da bo sel kazat stran iz casopisa sodniku.

ampak velik problem tukaj je bil, da nihce ne ve ali se je obama res rodil tam kot pravi. zdaj pa se te informacije pocasi zacnejo pojavljati tudi na internetu.

PaX_MaN ::

zdaj pa se te informacije pocasi zacnejo pojavljati tudi na internetu.

Kakšne pa so te informacije?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Te informacije so protiutež temu, da Obama ŠE NI dal papirjev tožnikom ali Vrhovnemu sodišču.

Posredni dokazi, ko direktnih ni ... drama.

perci ::

Kakšne dokaze pa imaš ti? Nobenih. Tako da...bi bilo korektno, da že nehaš spuščat meglo.

lufthammer ::

Slovenija 2 , četrtek 4.12.2008 14:30 - 16:25

Izbira 2008, ponovitev
Dokumentarni program / Dokumentarni, ZDA

Ameriška dokumentarna oddaja.

V oddaji, ki govori o letošnjih predsedniških volitvah v Združenih državah Amerike, lahko prisluhnete izjavam novinarjev, strategu kampanje Baracka Obame, namestniku vodje njegove kampanje, svetovalki, vodji komuniciranja v Obamovi kampanji, svetovalcem Johna McCaina, vodji odbora njegove kampanje, njegovemu svetovalcu za medije, tudi strategu Busheve kampanje, ob tem pa oddaja prinaša še mnenja senatorjev, demokratov in republikancev, političnih svetovalcev in mnogih drugih.

Skratka....

Kakšne dokaze pa imaš ti? Nobenih.

Nobenih. Jaz sem samo bystander ki gleda, kako se Obama izogiba dati policaju vse dokumente. Kaj ona dva imata in kaj je policaj zahteval, jaz ne vem. Vem pa, da ostali bystanderji govorijo, kako Obama ni pokazal vozniške, prometne, osebne ... policaju. Ter da pravi, da bo vozil.

Jaz nobenih (posrednih) dokazov sploh ne potrebujem. Mislim pa, da bo Obama izročil policaju in US firbcem vse, če to ima. Zaenkrat jih še ni.

XsenO ::

Izdal je "Prima facia" ali kaj že je COLB in policaji so veseli.
1 + 1 = 1

Prima facie dokument dokazuje živo rojstvo staršem, ki so imeli leto dni prej bivališče na Havajih. Registracijo živega rojstva. Kje - morda v Keniji - pa ni razvidno.

A je to tako težko zastopit?

NorK ::

CITY, TOWN OR LOCATION OF BIRTH: HONOLULU
ISLAND OF BIRTH: OAHU
COUNTY OF BIRTH: HONOLULU

Ampak uradniki so res bedaki, da so za zgornje tri zadeve napisali nepravilne podatke o kraju rojstva. Podatek o uri rojstva pa je verjetno točen, saj dvomim, da so kar tako napisali 7:24.

Thomas ne zmore razumet, da dokler so institucije v ZDA zadovoljne s tem dokazilom, se lahko nasprotniki Obame družno na ploh mečljejo v vodo iz protesta, pa še vedno je dokazilo veljavno.

Dokler ne morejo ponudit trdnega dokaza, so v isti kategoriji, kot moonhoaxerji.
- Hoc est qui sumus -

Kaj hudiča se tako razburjate?

Resno mislim.

Če piše otok OAHU, je to lahko tudi samo zato, ker je bil NAKNADNO tja prijavljen.

Havajski zakon to omogoča in bi bilo razvidno iz LONG verzije.

Te pa NI.

Sej se noben ne razburja. Samo ti nočeš razumet, da je dokument, s katerim maha Obama, pravno veljaven za vsako institucijo in za vsako sodišče v ZDA. Razen, če kdo pride s papirjem iz Kenije, kjer bo pisalo, da se je Obama rodil tam.

Pol bo cel hudič in bo moral Obama nekaj drugega pokazat. Do takrat pa pač ne.
- Hoc est qui sumus -

ce ameriski policaj(kot pravis) pravi, da je obama dal zadosti podrobne dokumente, potem tu brezveze govoris v policajevem imenu, da hoce se vec podatkov.

lahko poves, da hoces te podatke videti ti, pa bo mir.

jaz bi tudi rad videl marsikaj pa ne bo nic pomagalo, ce povem da vatikan to zahteva.

Kaj pravi ameriški policaj?

The U.S. Supreme Court will consider tomorrow whether to take up Leo C. Denofrio’s lawsuit challenging President-elect Barack Obama’s U.S. citizenship, a continuation of a New Jersey case.

A mi pa moramo govorit: "Sej je sigurno vse OK, na sodišču se bo itak izšlo vse tako kot mi vemo da se nora, itak brezveze zasedajo!"

Zakaj tako siljenje v tuljenje s čredo?

Enim nam nikakor ni jasno, kako da Vrhovno sodišče sploh zaseda, če je vse kristalno jasno.

Enim nam nikakor ni jasno, kako da Vrhovno sodišče sploh zaseda, če je vse kristalno jasno.
Sodišču je vse kristalno jasno. Vendar pa nekaterim moonhoaxarjem ni. In ker ameriško ustavno sodišče ve, da je bolje, da še tem parim neuravnovešencem pojasni, da ni sence dvoma, glede tega kdo bo predsednik, se je odločilo, da bo dovolilo certiorari.

Če bi vrhovni sodniki zdajle vplačevali stave na to, kdo bo predsednik, je jasno, na koga bi stavili.

Lahko pa še mi kako stavo vplačamo, kaj pravte? Dam kvoto 1:10 da Obama ne bo predsednik.

infidel ::

No, sej jutri bodo eni sodniki nekaj glave skupaj staknili, morda bodo kaj domislili ali pac ne :).

Pozvali bodo Baracka Obamo, da nemudoma pokaže svoje papirje.

Verjetno so pa že bili obveščeni, da jih (n)ima, s strani nekaterih državnih služb.

CIA in FBI sta bili obe zelo pridni, takoj po enajstem septembru. Prej so mau spali. Dvomim, da spet drnohajo. Tudi če so vendarle zakinkali, so zdej že budni ko sokoli.

Upam.

Bo pa Obama moral "to deliver a speach" ... se men zdi.

SmeskoSnezak ::

Ti kar upaj... nič ne bodo pozvali. Rekli bodo, da je bilo dovolj pokazanega, case closed. Ja, Obama bo spet imel speech:"I'll repeat once more for those who find it still not to funny. I was born on planet Cripton and ...". :D
@ Pusti soncu v srce... @

> "CIA in FBI sta bili obe zelo pridni, takoj po enajstem septembru. Prej so mau spali."

Šment, le zakaj niso potem že prej pristopili k demokratski stranki in jim namignili, da bodo celo ameriko blamirali, če bodo s tem alienom kandidiral?

To je še najmanj, kar bi lahko naredili. Lahko bi enostavno obelodanili, da ni NBC in da nima kaj kandidirat. 3 dni pred volitvami, pa bi demokrate orenk zajebali.
- Hoc est qui sumus -

jype ::

Thomas> Bo pa Obama moral "to deliver a speach" ... se men zdi.

Speach? A to je krašje za Super Peach?

No, jaz sem prepričan da bodo sodniki ugotovili, da g. Obami ni treba ničesar (več) pokazati (kot je že).

koyotee ::

Thomas u're pathetic!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Brez osebnih opazk. Če se ne morete vzdržati, je opcija tudi, da ne berete teme.
- Hoc est qui sumus -

Šment, le zakaj niso potem že prej pristopili k demokratski stranki in jim namignili

Al pa k tistim, ki so kandidirali Jorgeta? Tako Jorge kot Barry sta jim ušla pod radarjem.

jaz sem prepričan da bodo sodniki ugotovili, da g. Obami ni treba ničesar (več) pokazati (kot je že).

Da le ne bi kej preveč pokazal, to se bojite ...

Thomas u're pathetic!

Daleč od tega. Sebe štej zraven.

> "Al pa k tistim, ki so kandidirali Jorgeta? Tako Jorge kot Barry sta jim ušla pod radarjem."

Ti si tisti, ki praviš, da CIA in FBI ne spita več, ne jaz. Mene zanima samo to, kako da bodo zdaj magično našli neke dokaze, da ni ustrezen, prej pa v 2 leti trajajoči kampanji niso vidnemu predsedniškemu kandidatu niso posvetili toliko časa, da bi ugotovili, če ni mogoče infiltriran Sovjetski vohun.

Odgovor mi boš pa ti dal, ker ti postavljaš trditev.
- Hoc est qui sumus -

Da le ne bi kej preveč pokazal, to se bojite ...
Seveda se. Tistega, česar nekdo ni dolžan predlagati, naj ne predlaga. Zakon naj velja enako za bele in črne.

SmeskoSnezak ::

Thomas, že od druge strani praviš eno in isto, seveda si patetičen.

Bom bil tako zabaven kot ti, pa bom pisal pismo Miklavžu:
"Dragi Miklavž.

Letos te prosim samo za eno stvar. To da vrneš Thomasu nazaj njegov razum.

tvoj sosed, Smeško Snežak"

Tak kot ti upaš na to, da bo Obama pokazal _d_list_, mi upamo, da bi se tebi vrnil razum. Samo veš kaj? Upaš lahko do konc življenja, pa se to na kar upaš, ne bo zgodilo ;)
@ Pusti soncu v srce... @

V čem je problem, če mora vaš idol dokazati, da ustreza pogojem Ustave?

Predsednika imajo zato, da Ustavo brani. Vsak njen člen in amandma.

Zdej pa kar ni važno, nenadoma, če je on morda neprimeren za Prezidenta? Važno je.

Sej še olimpioniku lahko vzamejo medaljo, če je naredil prestop. Za bistveno pomembnejše reči je pa to samo "nepotrebna formalnost"?

Ne bit smešni. Obama se ne bo izognil temu, da dokaže svoje državljanstvo. Nobena "asumpcija o rodnem državljanstvu" - ne velja.

Če bi bili vi gospoda dostojni debaterji, bi rekli nekako takole:

"Ja seveda je Barack Obama NBC, vendar bo to prav gotovo moral dokazati."

Ampak ne. Vam gre za to, da postane Prezident, no matter Constitution.

d0rK ::

Moj predlog je da vsi nehate hrant Thomasa z replyi. Naj trpi v tisini.

It is the Constitution that asks the question to President Elect Barack Obama; are you a natural born citizen of these United States?

Now even Pravda is curious about Obama’s birth certificate lawsuits, calling him, “The man with no visible past…” and mentioning the various lawsuits that have been filed. There seems to be a subtle suggestion that Americans have been taken by a con man.

Thomas> "Ja seveda je Barack Obama NBC, vendar bo to prav gotovo moral dokazati."

In dokazal je vsem, ki jim je moral to dokazati.

Če bi bil ti gospod dostojni debater, bi rekel nekako takole:

"Lej no, pa je res."

Ampak ne. Ti si ne moreš odpustiti tega, da je tebi priljubljena politična opcija z osmimi leti časa naredila bruto ogromen minus. Ne samo, da niso ničesar pametnega naredili - naredili so vso škodo, ki so jo zmogli.

Saj verjamem, da boli, ampak enkrat bo pač treba sprejeti to žalostno dejstvo. Zakaj ne kar takoj?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

ISLAMABAD OBSERVER
PAKISTAN STRATEGIC STUDIES GROUP

Is Obama disqualified to become US President?

December 4, 2008 by islamabadobserver

root987 ::

Časopisi iz najbolj obskurnih banana republik in še bolj obskurni blogi bodo seveda šteli kot kredibilen vir.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

• spremenil: root987 ()

Haha :)

PAKISTAN STRATEGIC STUDIES GROUP.wordpress.com :)

root987> Časopisi iz najbolj obskurnih banana republik

Ja, jaz sem tudi pomislil, da je "ISLAMABAD OBSERVER" v bistvu cajteng. Pa ni. En blog od nekoga je :)

Zgodovina sprememb…

Kredibilen vir bi bil VVBC. Dan vsem na tiskovni konferenci, davno nazaj.

Ali vsaj zdaj.

Kredibilnega vira pač ni.

Zato vedno večim postaja jasno, da je tukaj nekaj fiši.

Rusom bo potegnilo prej kot Američanom? Pakistancem bo potegnilo prej?

Obaminim vernikom ... že mau poteguje, tudi enim. Tudi nekateri na tem forumu niso več tko 100% naduti, kot so bili. Eni so še.

Thomas> Eni so še.

Enim nam je pokazu, enim vam pa nikol ne bo, haha.

To je pa res čist njegova stvar, komu ga pokaže, pa komu ne.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Saj bo jutri več jasno, ne? Upam, da bo kak problem iz tega, recesija vsak dan po tvju, je že malo dolgčas, tako bi šlo vsaj res do konca vse k vragu...potem pa kupim GM za 2 centa :)

Jutri bodo sodniki morali nekaj reči. Ne glede na to kaj bodo rekli, ali če bodo kar tiho ... duh je iz steklenice.

Edina šansa Obame je, da pokaže VVBC javnosti ... ampak kako naj ga pa, če Kenijec morda ni njegov oče?

Vseeno ga mora. No matter what.

Thomas> Edina šansa Obame je, da pokaže VVBC javnosti

Edina šansa Obame... glede česa, točno?

Ker njemu ni treba javnosti _NIČESAR_ pokazati, česar še ni.

Je pa normalno, da ljudje tvoje baže tega ne razumejo.
««
24 / 38
»»