Forum » Kaj kupiti » Kateri pametni telefon z gps in wifi kupiti? OMNIA? RENOIR?...
Kateri pametni telefon z gps in wifi kupiti? OMNIA? RENOIR?...
Pton ::
Lep pozdrav.
Že nekaj časa kupujem pameten telefon in nevem kaj bi bila najboljša izbira. Rabim telefon ki ima: - multifunkcionalni touchscreen ( dober vidni kot in multifunkcionalnost kot jo ima iphone ), vgrajen GPS sprejemnik ( takšen ki se čim hitreje poveže z sateliti, slišal sem za A-GPS vendar nevem kaj je to, prosim če lahko opišete kaj je to ), WLAN (WiFi), Dober fotoaparat ( v mislih imam kakšnih 5 mp ali več + detekcije obraza, nasmeha ipd. ), kvaliteta ( telefon, ki mi ne bo crkoval in zmrzoval ).
Rad bi vedel kateri telefoni imajo najboljši/odziven touchscreen, kateri operacijski sistemi so najbolši in kateri najslabši, kateri telefon se najhitreje poveže s sateliti, in kateri telefon dela najbolj kakovostne slike. Tudi dobra avtonomija baterije bi prišla prav. Sedaj nekako ciljam na Samung OMNIA, LG RENOIR, HTC touch HD. Če si kdo kateri telefon prilašča bi bilo njegovo mnenje zelo dobrodošlo. Povejte vse kar veste, kateri operacijski sistemi so dobri, kaj je A-GPS in vse kar sem že prej naštel. Vsaka informacija šteje.
P.S. Naj mi noben ne pravi da sem prezahteven, ker že sam to dobro vem:)
Že vnaprej hvala za vaše odgovore.
Lep pozdrav
Že nekaj časa kupujem pameten telefon in nevem kaj bi bila najboljša izbira. Rabim telefon ki ima: - multifunkcionalni touchscreen ( dober vidni kot in multifunkcionalnost kot jo ima iphone ), vgrajen GPS sprejemnik ( takšen ki se čim hitreje poveže z sateliti, slišal sem za A-GPS vendar nevem kaj je to, prosim če lahko opišete kaj je to ), WLAN (WiFi), Dober fotoaparat ( v mislih imam kakšnih 5 mp ali več + detekcije obraza, nasmeha ipd. ), kvaliteta ( telefon, ki mi ne bo crkoval in zmrzoval ).
Rad bi vedel kateri telefoni imajo najboljši/odziven touchscreen, kateri operacijski sistemi so najbolši in kateri najslabši, kateri telefon se najhitreje poveže s sateliti, in kateri telefon dela najbolj kakovostne slike. Tudi dobra avtonomija baterije bi prišla prav. Sedaj nekako ciljam na Samung OMNIA, LG RENOIR, HTC touch HD. Če si kdo kateri telefon prilašča bi bilo njegovo mnenje zelo dobrodošlo. Povejte vse kar veste, kateri operacijski sistemi so dobri, kaj je A-GPS in vse kar sem že prej naštel. Vsaka informacija šteje.
P.S. Naj mi noben ne pravi da sem prezahteven, ker že sam to dobro vem:)
Že vnaprej hvala za vaše odgovore.
Lep pozdrav
- spremenil: Pton ()
Zheegec ::
Sam imam Nokio E71 (ima vse, razen touch-screena) in je super zadeva, sploh ker ima dobro avtonomijo. iPhone recimo ima nekje pol slabšo...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
;-) ::
Eni navijajo za windowse drugi za symbian. Windowsi imajo prednosti, telefoni ki jih imajo imajo touch screen, veliko veleč programov je itd. je pa res da je virusov kot smetja.
Symbian je bolj okoren, ni virusov itd. Preberi mal nokijine forume zakaj se nokia drži symbiana.
Symbian je bolj okoren, ni virusov itd. Preberi mal nokijine forume zakaj se nokia drži symbiana.
Brainstorm ::
Počaki še kakšna 2 mesca da pride sony xperia x1 v Slo, jst vem da bom.
http://www.sonyericsson.com/cws/product...
http://www.sonyericsson.com/x1/index.as...
http://www.sonyericsson.com/cws/product...
http://www.sonyericsson.com/x1/index.as...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
;-) ::
Omnia ga poka. Je sploh kaka slaba lastnost pr njej? Razmišljam da bi prodal n95 8gb in nabavil omnio.
Brainstorm ::
Samo ima pa display za današnje čase precej siromašno resolucijo WQVGA 240 x 400, to je obupno za srfat, proti x, ki ga ima 800 X 480.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
fire_3 ::
omnia je kurac. mam jo 2 mesca. telefon je gnili. puni se 6ur pa še ni poln. včasih cingla včasih ne. pa včasih piska ko se dotakneš ekrana včasih ne. zato je nobenemu ne priporočam
Gregor P ::
Test Sony Ericssona xperia x1 na youtube-u (v nemščini)
Hands On: Sony Ericsson Xperia X1
... in še poročilo:
Sony Ericsson Xperia X1 Testbericht
Hands On: Sony Ericsson Xperia X1
... in še poročilo:
Sony Ericsson Xperia X1 Testbericht
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Seto ::
Tistemu, ki je Omnia gnila, bo tut katerikoli drug Windows Mobile sorazmerno gnil, tako da vsi ti telefoni odpadejo. Meni se je zdela dost vredu in z njo nisem imel preveč težav. Windowsi pač imajo rahle težave, ampak s tem se je treba sprijaznit. Kar se tiče nakupa zdej, bi pa počakal na HTCja HD ali Xperio, ker imata višjo resolucijo zaslona. Drugače pa nnestrpno pričakujem Googlove telefone in jim napovedujem velik uspeh.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri izbiri telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 2124 (1582) | glistovje |
» | Nakup telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 1196 (788) | mayhem |
» | Kateri telefon nabavit (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9710 (6311) | globoko grlo |
» | Nokia N97Oddelek: Mobilne tehnologije | 4552 (2625) | MadMicka |
» | Nov touchscreen iz Nokie (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 11723 (8091) | tomaz- |