Forum » Pomoč in nasveti » Omrežni kabel izključen
Omrežni kabel izključen
matuljcek ::
Zdravo
Pred časom sem med omrežnimi povezavami opazil, da je ikona Omrežni kabel izginila, lahko kdo pove, kaj moram storit, da se mi bo ikona povrnila? Ker ikone ni, ob klicnem dostopu tudi cilj ni dosegljiv, internet ne dela:(. Lahko kdo pomaga, kaj moram inštalirat oz spremenit kje v nastavitvah ?
lp, hvala
matuljcek
Pred časom sem med omrežnimi povezavami opazil, da je ikona Omrežni kabel izginila, lahko kdo pove, kaj moram storit, da se mi bo ikona povrnila? Ker ikone ni, ob klicnem dostopu tudi cilj ni dosegljiv, internet ne dela:(. Lahko kdo pomaga, kaj moram inštalirat oz spremenit kje v nastavitvah ?
lp, hvala
matuljcek
Pyr0Beast ::
Zelo vrjetno si kakšnega dialerja staknil, previdnost je na mestu.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Zelo vrjetno si kakšnega dialerja staknil, previdnost je na mestu.
kak naj ukrepam, kako stvar urediti da bo delovala? je rešitev kaj z modemom popravit al?
Dober opis je tukaj.
Preglej komp za spywarom in virusi ter nato, ko si siguren ponovno namesti oz. ustvari povezavo.
Preglej komp za spywarom in virusi ter nato, ko si siguren ponovno namesti oz. ustvari povezavo.
po današnjem ponovnem zagonu računalnika mi javi povsem nov namig; da mi manjka programska oprema za: Ehternet COntroller, pred kratkim sem inštaliral tudi omrežno, in driverji za omrežno so tudi namenščeni 100%. Kje torej preverim na računalniku kak Ethernet driver rabim in kje na netu ga poberem dol ? predvidevam, da mi je le to zginilo, hkrati z ethernetom contollerjem tudi ikona Omrežni kabel. Kaj naj torej storim ?
Na netu poglej za gonilniki za mrežno kartico. Če veš proizvajalca plošče in verzijo ter serijo pojdi na njihovo stran in iz tam snami gonilnike za mrežo.
pa sai fora je da naj bi tole že inštaliral. slučajn kdo ve v kater direktorij se naj tole prenese te gonilinke ? ker setup je bla uspešna in restart kompa tudi ;)
mrežna je tale: level onee fnc-0109TX ; če kdo najde res prave driverje naj da link, ker zgleda da oni niso pravi al kak ??
mrežna je tale: level onee fnc-0109TX ; če kdo najde res prave driverje naj da link, ker zgleda da oni niso pravi al kak ??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matuljcek ()
če ne gre drugače iz Upravitelja naprav ročno izbriši napravo in pri ponovnem zagonu jo bo lepo zaznalo ter te zaprosilo za gonilnike.
za gonilnike me resda zaprosi, samo ko dam da mi poišče gonilnike za mrežno, išče po CDju, ki je vstavljen v enoto, original zadeva dobljena z nakupom en tedn nazaj, pa mi reči ne da zaznat oz ne najde prave opreme sploh preko čarovnika. Sem že skoraj obupal. Še kaka pomoč ?
zdravo :) sm lih pogruntal rešitev, moral sm sam mrežno enkrat vklopit ter izklopit :) in stvar kar deluje :) sploh mi ni jasno zakaj dela na kak način to :D hvala za vso pomoč vsekakor ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup kompa 700-800€Oddelek: Kaj kupiti | 1227 (856) | Twix |
» | Katero mrežno karticoOddelek: Strojna oprema | 997 (959) | sejmon |
» | katero mrezno karticoOddelek: Kaj kupiti | 1065 (939) | VASkO |
» | Katera mrežna kartica?Oddelek: Kaj kupiti | 2167 (1945) | R-S-LoVe |
» | Level One <-> Realtek mrežnaOddelek: Strojna oprema | 1452 (1287) | McNato |