Forum » Operacijski sistemi » lahko kdo poskusi če mu dela (ctrl-c in ctrl-v)
lahko kdo poskusi če mu dela (ctrl-c in ctrl-v)
Kebab ::
Prešel iz IE6 na IE7 in me nekaj zelo živcira.
Če v Favorites meniju dam reneme linka in hočem tekst prekopirat in prilepit kam drugam z uporabo ctrl-c / ctrl-v, ne gre.
Moram prav z miško kliknit na tekst in narediti copy in potem paste. Deluje vseposod drugje, samo v Favorites meniju ne.
V IE6 je to delovalo brez problema. Dnevno uporabljam in me zelo moti. A lahko kdo poskusi kako je na kakšni drugi kišti ali je to samo IE7 finta?
Če v Favorites meniju dam reneme linka in hočem tekst prekopirat in prilepit kam drugam z uporabo ctrl-c / ctrl-v, ne gre.
Moram prav z miško kliknit na tekst in narediti copy in potem paste. Deluje vseposod drugje, samo v Favorites meniju ne.
V IE6 je to delovalo brez problema. Dnevno uporabljam in me zelo moti. A lahko kdo poskusi kako je na kakšni drugi kišti ali je to samo IE7 finta?
Highlag ::
Na Visti na IExx ne deluje. Sploh pa zakaj IE uporabljaš? Še en razlog da preizkusiš FF
Never trust a computer you can't throw out a window
Hvala za odgovor. A še lahko kdo z xp ali w2k3 pove?
Drugače pa uporabljam tudi ff ze vrsto let. Ampat to naj ne bi bila spet tema o tem.
Drugače pa uporabljam tudi ff ze vrsto let. Ampat to naj ne bi bila spet tema o tem.
Icematxyz ::
Hm deluje če greš pod Favorites->organize favorites.
V FF moraš tudi iti na zaznamki-upravljanje z zaznamki če hočeš to funkcionalnost.
Ne deluje pa v IE 7.0 če greš na zvezdico (bližnjico za favorites). Tam lahko samo na hitro preimenuješ (F2) ali pa kopiraš naslov z desnim miškinim klikom - > copy.
Bo pa vrjetno v vseh OS enako saj to je IE 7.0 stvar in nima nič kaj dosti z OS za opraviti.
V FF moraš tudi iti na zaznamki-upravljanje z zaznamki če hočeš to funkcionalnost.
Ne deluje pa v IE 7.0 če greš na zvezdico (bližnjico za favorites). Tam lahko samo na hitro preimenuješ (F2) ali pa kopiraš naslov z desnim miškinim klikom - > copy.
Bo pa vrjetno v vseh OS enako saj to je IE 7.0 stvar in nima nič kaj dosti z OS za opraviti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Icematxyz ()
cekr ::
Tudi v IE8 ne dela.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
zk_eu ::
hmm čudno, tudi mene bi to živciralo, vendar mi oboje dela in na IE7 in zdej na IE8
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
hmm čudno, tudi mene bi to živciralo, vendar mi oboje dela in na IE7 in zdej na IE8
Na katerem OS? A si kje kaj extra nastavil da ti deluje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nemčija: Odrecite se IE (vsaj začasno) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14495 (10641) | bf4ed |
» | FAVORITES v Internet Explorer 8Oddelek: Programska oprema | 1175 (1103) | win64 |
» | Internet Explorer 6 noče umreti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9019 (6595) | Poldi112 |
» | Google poziva k prenahanju uporabe Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10927 (7894) | boolie |
» | Microsoftov Dan D bo 12. februar (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9354 (6653) | sirotka |