Forum » Pomoč in nasveti » Video... has encountered error
Video... has encountered error
Wolfman ::
Že nekaj krat se mi je zgodilo da ko dobim nek video (največkrat pobran z neta) se mi ko kliknem nanj napiše: explorer has encountered error... poskušal sem odpreti v WMP in BS playerju pa isto (samo da je tokrat še crash programa zraven). Ko sem malo brskal sem ugotovil, da naj bi bilo za to krivo nekaj v zvezi z predogledi (thumbnails). Ker se mi takoj ko odprem mapo sesuje, mi ni uspelo zapreti teh thumbnailsov. Ko sem poskušal nekako drugače, pod lastnosti, je takoj ko je začelo predogled nalagati se spet sesulo. Torej sem šel pod folder options, in odkljukal remember folders view settings. Potem sem šel ponovno v mapo(seveda se je spet sesulo) vendar sem preden sem dal dont send (ker kot veste takrat lahko še kaj pritiskaš) dal folder view na list oz vseeno kaj. Po tistem sem lahko normalno prišel v mapo. Problem pa ostaja, saj filma ne morem odpreti. V tem primeru je to slabše, saj se ne odpre noben film v tisti mapi. Ugotovil sem tudi (mislim da) da to nastane samo kadar so videi s avi končnico(ne vsi). Prečekiral sem z antivirusnimi (štirimi) in ni nič narobe z datotekami. Zaenkrat imam v mapi samo eno celotno datoteko, zato je možno da ostale ne delajo ker še niso dokončane (ampak ne bi smele, saj so običajno delale). Zanima me če je kdo kdaj imel podoben problem in če ga je rešil. Ne vem če je to važno ampak par dni nazaj sem iz enega računalnika pobral ven hdd in ga priklopil na tega. Potem sem nanj inštaliral windows in ga priklopil nazaj na unega (ker nima cdja). Od takrat imam na startupu dve verziji (ene se moram znebiti, takoj ko ugotovim kako ) čeprav diska sploh ni več.
Že vnaprej hvala za vse odgovore
Že vnaprej hvala za vse odgovore
ja sem prebral da to pomaga, ampak se mi zdi brezveze, ker gotovo je druga možnost. Zdej laufam full scan, če je kaj narobe...
semizkopra ::
Čas zapravljaš in živce . V dobrih dveh urah imaš sformatiran disk, naložene gonilnike in vse programe. Ugasni full scan in se loti formatiranja. Jutri mi boš hvaležen
No da se ne boš preveč prevzel: Za formatiranje bi porabil manj kot eno uro + tega imam vse ostale podatke na D delu diska. Za to sem porabil ravno toliko časa, s tem pa sem se še nečesa naučil, ker formatirati (ne)zna že vsak bedak. Ugotovil sem tudi že problem: Na drugem računalniku dela normalno, zato domnevam da moram nekaj posodobit. Sedaj iščem codece. Hvala za pomoč
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Wolfman ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44184 (26224) | BorutK-73 |
» | Izginilo namizje, ikone, start meni prazenOddelek: Operacijski sistemi | 9160 (8445) | k4vz0024 |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 7181 (6329) | kreki |
» | Virus? Ali le čudne težave z računalnikom..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (1194) | Cold1 |
» | Internet Explorer mi povzroča težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1887 (1552) | neres |