Forum » Pomoč in nasveti » en wireless 2 računalnika
en wireless 2 računalnika
marko88 ::
Živjo ! Doma imam en wireless in dva računalnika. En računalnik deluje na brezžično, do drugega pa je potegnjen utp kabel. Zanima me ali je možno narediti tako da je ena povezava močnejša oz prednostna. hvala in lp
bluefish ::
Pač odgovor primeren tvojemu vprašanju. Načeloma se to naredi preko routerja, če ima to možnost (nič nisi povedal, katerega imaš). Lahko pa na oba računalnika namestiš Netlimiter.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
marko88 ::
ja vpr-odg že res sam saj vsi vemo da smo leni:). Lynksa mam. kak prek ruterja. Bi rabil podrobna navodila ker drgač ne bo uspeha.
lp
lp
bluefish ::
pomagala bi informacija o modelu routerja.
Daj, človek, če že iščeš pomoč, potem vsaj podaj dovolj informacij, da se lahko pomaga.
Če router te funkcije nima, potem boš morda moral namestiti nek drug firmware ali pa uporabi program, ki sem ga omenil prej.
Daj, človek, če že iščeš pomoč, potem vsaj podaj dovolj informacij, da se lahko pomaga.
Če router te funkcije nima, potem boš morda moral namestiti nek drug firmware ali pa uporabi program, ki sem ga omenil prej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnikeOddelek: Omrežja in internet | 13652 (2998) | verto |
» | Samsung Galaxy ACE, WiFiOddelek: Mobilne tehnologije | 3805 (3445) | Gapi |
» | Prosim za pomoč - routerOddelek: Omrežja in internet | 1865 (1630) | lali12 |
» | Pomoč pri VoiP port 5060Oddelek: Omrežja in internet | 1065 (950) | PaJo |
» | KKS -Arnes- router ??? A je res nemogoče??Oddelek: Omrežja in internet | 1879 (1464) | kajak33 |