Forum » Strojna oprema » kaj priporočate
kaj priporočate
Keka ::
no zanima me, katero matično ploščo in kateri procesor mi priporočate...
stvar je pa taka, da imam matično ploščo ki mi podpira samo AMD AM2 Athlon 64x2 Dual core, Athlon 64FX, Athlon 64 in Sempron procesorje... naj si kupim najboljši athlonov procesor (kateri je to?) ali pa kupim novo matično ploščo in Phenomenov procesor(katero?/kateri?)... ali pa tudi če je možno kaj od intel-a ?
tu se pa pojavijo tudi problemi kaj kaj podpira... največ denarja kaj bi dal za to pa je okoli 200€
kaj pravite... :)
Lp
stvar je pa taka, da imam matično ploščo ki mi podpira samo AMD AM2 Athlon 64x2 Dual core, Athlon 64FX, Athlon 64 in Sempron procesorje... naj si kupim najboljši athlonov procesor (kateri je to?) ali pa kupim novo matično ploščo in Phenomenov procesor(katero?/kateri?)... ali pa tudi če je možno kaj od intel-a ?
tu se pa pojavijo tudi problemi kaj kaj podpira... največ denarja kaj bi dal za to pa je okoli 200€
kaj pravite... :)
Lp
Keka ::
asus p5q in intelov e5200 in gas na 3.5GHz in več?!
aha zdaj sem malo gledal...
kaj pa ta asus p5q in ta procesor http://www.agt.si/racunalniska-oprema/p... ??
grafično imam ATI Sapphire HD 4850,
napajalnik z 660W moči,
2,50 RAMa,
drugo pa tak nevem kaj bi še blo tak pomembno...
torej bi to pasalo skupaj ?
+ asus p5q
+ Intel® Core™ 2 Duo E7200
+ ATI Sapphire HD 4850
+ LC6600 v2.2 600W (napajalnik)
+ 2.50 GB RAMa
???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vrednost računalnikaOddelek: Strojna oprema | 4124 (3198) | IvoJan |
» | GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10761 (6303) | CaptObvious |
» | Gamer konfiguracija?Oddelek: Kaj kupiti | 1992 (1348) | jest10 |
» | Preglejte moje Pc komponente (nasvet) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8489 (6684) | Pdove05 |
» | Računalnik do 550 € (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5745 (4507) | mera |