Forum » Sedem umetnosti » Divx na 2 dela?
Divx na 2 dela?
salesky ::
Zivjo!
Vem da ste tud o tem že kaj napisali, vendar me zanima če se da en divx (avi format) razdelit na 2 dela. Ker imam situacijo kjer divx zasede 780mb in bi mogu razdelit na 2 dela da lahko dam na 2 CD-ja.
Če za to obstaja kak program, mi ga prosim povejte.
Hvala!
Vem da ste tud o tem že kaj napisali, vendar me zanima če se da en divx (avi format) razdelit na 2 dela. Ker imam situacijo kjer divx zasede 780mb in bi mogu razdelit na 2 dela da lahko dam na 2 CD-ja.
Če za to obstaja kak program, mi ga prosim povejte.
Hvala!
ender ::
VirtualDub; zakaj ne bi raje zapekel filma na 90 min CD?
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
EX-B ::
Ne rezat na dva dela, ce mas samo tolk majhen presezek. Telih 80 mega se da tud lepo prepect na 700 mega cd, ce pa ne mores, pa z NanDubom odrezi samo zadnje napise...
Lp. EX-B
ender ::
Maksimum, kolikor mi je ratal spravit na 700 MB CD je bilo 731 MB (766388224 bajtov). dvomim, da bo komu ratal overburnat 80 MB (=več kot 10%) na CD, saj imajo 90-minutni CDji nominalno kapaciteto 790 MB...
There are only two hard things in Computer Science:
McHusch ::
pol pa porez tiste napise na koncu, tko kot je EX-B reku
Zgodovina sprememb…
- spremenil: McHusch ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako spraviti prevelik film na 700 MB CD?Oddelek: Zvok in slika | 1341 (1152) | iskra |
» | DVD to DIVX/Xvid?Oddelek: Zvok in slika | 1191 (1100) | Hux |
» | Kako odrezati nekaj Mb pri divx-uOddelek: Zvok in slika | 1079 (957) | iration |
» | krčenje filmovOddelek: Sedem umetnosti | 1677 (1274) | Gandalfar |
» | DivX film na 2-eh CD-jih spravit na 1 CD ???Oddelek: Zvok in slika | 1491 (1239) | modelizer |