» »

Sennheiser - uvoznik

Sennheiser - uvoznik

Mr.B ::

Kdo v sloveniji je uvoznik za Sennheiser ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Tr0n ::

ADM, d.o.o., Celovška 172
SI-1000 Ljubljana
tel.01 505 57 69, 505 57 46
gsm 041 662 487, 041 765 100

Sicer ne vem, koliko je se to aktualno. Drugace dobis Sennheiser stuff v BOFu ali Bigbangu.

=Exceed= ::

Poskusi z eBayem. Če se ne motim ima Sennheiser € garancijo. Pa še ceneje je.

LP

midiboss ::

Samo to... na Ebay skoraj ni šans, da dobiš original Sennheiserce! Praktično vsi so fake-i. Celo tisti, ki te "svarijo" pred fake-i so dejansko samo dobri fake-i, čeprav stanejo samo malo manj od originalov... Mene so žal nasrali.... :(
Kvečjemu na amazon.de so (najbrž) originali, pa še to v direktno amazon.de trgovini.

McMallar ::

Si gotov? Naročil sem jih iz Anglije in se mi zdijo OK...
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25

Ja, sem bolj ali manj ziher... žal. Lahko mi pošlješ macro slike slušalk in ti bom povedal kateri detajli jih izdajajo, da so fake. So pa novi fake-i tako dobri, da jih na hitro ne "skužiš". Če je interes, lahko objavim detajl ali dva, ki razkrijeta razlko med pravimi. Slikaj banano in slušalke...
Tudi na slo-techu vidim, da se prodajajo sennheiserce po (pre)nizkih cenah. Ne bom trdil, samo po moje...

Jih moram poslikati ali mi poveš za detajl?
Because OCT31 = DEC25

Jaz sem jih "načital" po banani. Na banani je kao, jaz sem reku sedlo, ki je malo vzdignjeno, da se dajo štekat v iPod. Drugi detajl je pozicija gravure na srebrnem obročku na slušalkah, ki MORA biti zamaknjena IN NE NA SREDINI!!!! No, tu so še razlike na črni plastiki, ko gumice dol potegneš.
Upam, da so tvoje prave... :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: midiboss ()

Slika je tu. Bo OK? Mislim, da so fake... :|

Sicer pa so na uradni strani popolnoma enake... 8-O
Because OCT31 = DEC25

Zgodovina sprememb…

• spremenil: McMallar ()

Hmmm. Bil sem ziher, da govorima o najbolj razširjenem modelu CX-300. Za te žal ne morem povedat. Predlagam googlanje a la +fake +sennheiser +model slušalk in/ali obisk foruma na anythingbutipod.com ipd.
Eto mojih "fejkic" s komentarjem...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: midiboss ()

Edina stvar, ki je "sumljiva" je, da sta kabla različne dolžine. Slušalke so bile zapečatene, v original embalaži, z navodili, torbico,...

Delajo pa tudi OK, tako da se ne bom sekiral :D
Because OCT31 = DEC25

Dolžina kabla ni problem. Temu mislim, da pravjo J kabel. Normaln pa je Y. Ta dolgi del naj bi šel okoli vratu. Men to ni preveč všeč... Če ti drugače delajo OK se ne sekiraj.Drugač pa je daleč najbolj kopiran ravno CX-300 model Sennheiserc.

Sedaj si pa me "zrajcal" in sem šel preverjat vse. Dejansko je tudi kabel asimetričen:
Cable length 1,2 m , asymmetrical

tako da ustreza vsem pogojem. Mi pa je na začetku dalo misliti, saj so bile res poceni (za primerjavo s slovenskimi). Kupil sem jih pred cca. 4 meseci. Pred 1 letom so bile v BigBang-u 50€, jaz pa sem zanje s poštnino vred iz VB dal slabih 30€.
Because OCT31 = DEC25

Hja! Kar je pri nas 50 EUR, je zuni preko web shopov lahko dobit za < 30EUR. JAz sem svojga Sansa Fuze 8Gb dobil zuni za 90 EUR, ko se je pri nas kitil s ceno 125 EUR. Zdaj je zunaj cca. 80 EUR, pr nas pa ne vem.
Sem pa vesel, da so slušalke original :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

sennheiser cx 300ii slusalke

Oddelek: Zvok in slika
112413 (2100) vilonja
»

Nakup novih "in ear" slušalk

Oddelek: Kaj kupiti
92036 (1776) urosh
»