» »

slusalke za mp3 za laufat

slusalke za mp3 za laufat

Pujcek ::

ker me zmeri usesa bolijo od slusalk od mp3-ja k laufam studiram da bi si kupil ornk slusalke (torej ne te ki gredo v usesa ampak te ki jih pokrijejo). a je kdo kej podobnega uporaljal za tek?????
:)

Frgazor ::

Sennheiser px40 mogoče. Ampak gobice so meni kar kmalu razpadle.

kixs ::

Kupi take in-ear slusalke, ki imajo razlicne nastavke za v uho. Za tect pa so in-ear zelo prakticne.

Mene je nekaj casa bolelo, ampak ne zelo... zdej pa imam lahko cel dan, pa ni nic. Uporabljam tako standardne od Creative in ene poceni od Philips-a.

lp

pupsi1984 ::

zdej tako če si šminker pa tekaš okoli zato da se kažeš in nič ne svicaš pol si kupi kake od sennheiserja ali take k koštajo celo premoženje...
če pa dejansko tečeš in svicaš, potem veš, da so slušalke potrošni material ki ga je treba zlo pogosto menjavati (enkrat na leto)...
brezveze je kupovat zato nekaj ful dragega... jz uporablam te:

http://www.consumer.philips.com/consume...

so zlo poceni, lahko delaš karkoli in ne padajo iz ušes (celo fightam se z njimi-sam ground fighta pa ne!:) ), zvok je povprečen, oziroma nič posebnega, sam za tek je itak važno da nabija (verjetno ne boš poslušal mozarta in potreboval kristalno čiste glasbe ali pač?)

Gandalfar ::

Jaz laufam z Nike Flow Earphones pa so mi super. Za razliko od klasicnih iPod slusalk mi te nikoli ne padajo iz uses, prav tako nimam zelje po tem, da bi si jih rabil popravljat med tekom.

http://store.apple.com/us/product/TQ848...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

in-ear slušalke za tek

Oddelek: Kaj kupiti
295170 (4312) musicfreak
»

In-ear slusalke

Oddelek: Zvok in slika
263997 (3395) iME
»