» »

test tipkovnice

test tipkovnice

Borci ::

Pozna kdo kak programček, ki prikaže na zaslonu celo tipkovnico in lahko vizualno vidiš, katera tipka je pritisnjena?

Sem očistil tipkovnico in sedaj mi računalnik pred zagonom OS-a piska, potem pa dela vse v redu. Predvidevam, da je pritisnjena kakšna tipka, vendar mi ni jasno, zakaj potem v OS vse v redu dela.

Dusko ::

Ja edini program ki se ga spomnim je bil Norton utilities tam si s tem ko si pritisnil tipko na tipkovnici ti je počrnil tisto tipko na virtualni tipkovnici.
Pač ravno to je delal kaj ti iščeš.Če pa imaš Windows xp pa ti winsi omogočajo tudi virtualno tipkovnico tako da tipkaš z miško.Namenjeno je ljudem s posebnimi potrebami.Drugače pa saj pravim norton utilities.PA preveri če ej vse dobro vtaknjeno v računalnik.Oziroma če si ko si jo čistil izklopil tudi miško in si zdaj vtikača za menjal.Mislim ker meni se je to zgodilo in pol se mi je računalnik ful počasi zaganjal ko sem pa zamnejal miško in tipkovnico je pa delalo spet vse ok. Drugače pa si lahkop greš sposodit tud tipkovnico h sosed da vidiš če je mogoče kaj s tvojo tipkovnico narobe in kupiš novo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Znaki na tipkovnici ne delajo

Oddelek: Pomoč in nasveti
112280 (1517) @nny
»

BlackBerryjeva klasika se vrača

Oddelek: Novice / RIM BlackBerry
268543 (4974) knesz
»