Forum » Navijanje » Kako naviti Voodooja 3 3000 z Tv outom?
Kako naviti Voodooja 3 3000 z Tv outom?
neo ::
Dobrodošle vse ideje in predlogi.Ali se ga splača flashat z biosom za voodoo 3500? ali se pri tem kaj Tv out "zjebe"?Kako se sploh flasha voodoo?Tako kot matična?
msmiha ::
MŠislim, da BIOSa ne boš mogel flešat, ker šima 3500ka TV tuner. Lahko ga pa naviješ z različnimi programi: Powerstrip, 3DFX Overclocker...
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Dj-Prah ::
Kaj ne mores?
Seveda ga lahko navijes z biosi od 3500.
Tudi sam imam navitega iz voodoo 3 3000 TV na voodoo 3 3500TV,pa TV nic ne zajebava.Sem vse sprobal.Pa obvezno nove driverje za voodoota 3.V 3dmarku 2000 se pozna za 500-3dmarkov razlike med starimi in novimi driverji.Vsaj pri men je tako.
Ti sam vrz gor biose od 3500,al pa pis ti jih jest lahko posljem ta najboljso verzijo 2.15.05,te so tazadnji ki so prsli ven.Pol pa se overclock program ti ga lahk tud posljem(najboljsi program za navijanje voodoota).
Pol pa glej svoj voodoo lepo z 183 mhz,tud ves ce ga se dodatno navijes.Ce kej nucas pis al pa posli mail na ta naslov.Sem ze mel devet voodoojev in vem kako delat z njimi.
LP
Seveda ga lahko navijes z biosi od 3500.
Tudi sam imam navitega iz voodoo 3 3000 TV na voodoo 3 3500TV,pa TV nic ne zajebava.Sem vse sprobal.Pa obvezno nove driverje za voodoota 3.V 3dmarku 2000 se pozna za 500-3dmarkov razlike med starimi in novimi driverji.Vsaj pri men je tako.
Ti sam vrz gor biose od 3500,al pa pis ti jih jest lahko posljem ta najboljso verzijo 2.15.05,te so tazadnji ki so prsli ven.Pol pa se overclock program ti ga lahk tud posljem(najboljsi program za navijanje voodoota).
Pol pa glej svoj voodoo lepo z 183 mhz,tud ves ce ga se dodatno navijes.Ce kej nucas pis al pa posli mail na ta naslov.Sem ze mel devet voodoojev in vem kako delat z njimi.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dj-Prah ()
HardwareMaster ::
Ja kako pa flashat BIOS. Mam slabe izkušne s tem, tko da bom še enkrat prašu raj in prosu za opis postopka. Vem da je bilo o tem že vilko govora in tako naprej, sam ma kartica še garancijo (čeprov sm jo že zamenu z Geforcom2 MX) in jo nism prej hotu zjebat, zdej, ko mam pa geforca in voodoo-ja v drugi kišti, jo pa lohka navijm in bi rd Nadgradu BIOS iz VOODOO3 3000 TV-out v VOODOO3 3500. Ker bios pa zbrt. Vem, da je pri fleshanju iz 2000 v 3000 potrebno pazt al maš SD al SG ram. Kaj pa tuki. Misl, da sm najdu sam BIOS, ki se razlikuje med PAL in NTSC signalom. Pa postopk bi prosu.
Hvala!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko ma voodoo3 2000 Mhz RAM?Oddelek: Navijanje | 965 (831) | l33t |
» | Mam blem!Oddelek: Navijanje | 1080 (856) | Roxi |
» | kak izmerit na kolk mhz teč voodoo 3 2000Oddelek: Navijanje | 1287 (1017) | Klemenn |
» | Voodoo 3 2000-navijanje in modificiranjeOddelek: Navijanje | 1994 (1569) | Paradajz_ |
» | Prosim pomoč pri navijanju V3Oddelek: Zvok in slika | 1191 (1027) | EvilK|NG |