» »

AC_RunActiveContent.js - ne dela

AC_RunActiveContent.js - ne dela

mKastelic ::

Pozdravljeni!

Imam flash predlogo, ki jo želim objaviti na spletu. Na server sem naložil vse štiri datoteke v isto mapo: .html, .swf, .fla ter tudi AC_RunActiveContent.js, ki mi ga je Flash generiral, ko sem kliknil "Publish". Na računalniku mi stvar dela normalno, ko pa poskušam datoteko .html zagnati na serverju, mi izpiše napako: "This page requires AC_RunActiveContent.js.", ter mi pokaže črno prazno stran.

Ker sem še bolj začetnik in mi ni jasno kaj bi lahko bilo narobe, se obračam na vas za pomoč.

Najlepša hvala!

Gost ::

Napačne poti do te skripte imaš definirane. Pazi na absolutne/relativne, Dreamweaver doda js v folder Scripts/ itd.

Joj, a mi lahko malce bolj po domače to razložiš Gost, mogoče postopek kako naj to popravim, ker nimam veliko izkušenj s tem. Spodaj sem skopiral kodo od .html ki zahteva AC_RunActiveContent.js. Istoimensko datoteko imam v isti mapi, ampak mi kljub temu javlja napako.

Lp

if (AC_FL_RunContent == 0) {
alert("This page requires AC_RunActiveContent.js.");
} else {
AC_FL_RunContent(
'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shoc...
'width', '776',
'height', '600',
'src', 'sample-0',
'quality', 'high',
'pluginspage', 'http://www.macromedia.com/go/getflashpl...
'align', 'middle',
'play', 'true',
'loop', 'true',
'scale', 'showall',
'wmode', 'window',
'devicefont', 'false',
'id', 'sample-0',
'bgcolor', '#000000',
'name', 'sample-0',
'menu', 'true',
'allowFullScreen', 'false',
'allowScriptAccess','sameDomain',
'movie', 'sample-0',
'salign', ''
); //end AC code
}

CoreySteel ::

Zgleda vse OK. Potem, ko si stisnil publish, si kaj spreminjal ime fila?
Ti to prikaže v vseh browserjih (firefox, IE)?
Na server rabiš naložit "le" .swf, .html in .js. Fla nič ne pomaga, je samo delovni file.

Ne, nič nisem spreminjal...samo kliknil sem publish, in potem mi je v mapi naredilo še .html, .swf in js file. Javi mi pa isto napako tako v Firefox-u kot v IE-ju.

Gre pa za flash stran, ki je u bistvu sestavljena iz 6ih flash datotek. Torej glavne strani, in potem iz 5ih menujev (torej 5 dodatnih flash strani, ki se odprejo). Tako da sem dal vsako .fla datoteko v svojo mapo, ter potem pri vsaki kliknil publish. Vse te mape sem potem prenesel na server.

CoreySteel ::

Iz glave žal ne vem kaj bi lahko bilo narobe.
Mogoče res to, da ne znajo komunicirat fajli med sabo, ker tako se flash strani pač ne dela :)

A na server si potem isto vrgel vse mape posebej? Kako so pa sploh linkani med sabo?
Drugače pa na splošno to z AC_RunActiveContent.js ni praksa uploadanja flash strani, ampak delat bi mogl vseen.
Mogoče je kaj takega v publish settingsih. Sej pravim, iz glave žal ne more. Lahko pa uploadaš kam file, pa daš link pa pogledam.

eddy22 ::

Pozdravljeni

Imam en problem in sicer na internetu sem našel nek flash intro in sem ga hotel vstaviti za na mojo stran. Nekako mi je uspelo prenesit samo background in pa glsbo napisa mi na vsak način noče predvajat.Na računalniku deluje brez problema.

Stvar se nahaja tukaj

Na serverju imam vse datoteke od .fla, .mp3, .swf, in pa .js.

Hvala za pomoč

Zgodovina sprememb…

• spremenil: eddy22 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Flash banner

Oddelek: Izdelava spletišč
7710 (559) intelček
»

Video na web strani