Forum » Pomoč in nasveti » Problem z diskoma
Problem z diskoma
ialexxb ::
Imam tri trde diske(vsi so od WD), eden je SATA, deljen na dve particiji, na kateri je Wins in deluje normalno(računalnik ga zazna). Druga dva pa sta sicer narejena še po starem konceptu ATA133 in sta danes zjutraj, ko sem šel na "Moj računalnik" kar naenkrat izginila. Odprl sem kišto, preveril, iztaknil in še 1x vtaknil kablovje za ta diska, a bilo je še vedno isto. Prejle sem še pogledal na Everest, in tudi on zazna samo prvega(SATA).
Kupil in zamenjal sem kabel, vendar ni bilo nobene razlike. Ko sem pogledal v computer management je bilo Warning ob 10:47 napisalo pa mi je ftdisk, le malo pred 11h pa sem jaz opazil, da diska "manjkata".
Ima kdo mogoče kakšen nasvet?
Hvala ter LP.
Kupil in zamenjal sem kabel, vendar ni bilo nobene razlike. Ko sem pogledal v computer management je bilo Warning ob 10:47 napisalo pa mi je ftdisk, le malo pred 11h pa sem jaz opazil, da diska "manjkata".
Ima kdo mogoče kakšen nasvet?
Hvala ter LP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z SSD-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 2073 (1472) | Pentium |
» | Trdi disk ni zaznan v BIOSuOddelek: Operacijski sistemi | 2935 (2524) | srus |
» | PCI kartica IDE RAID ne pa klasična PCI IDEOddelek: Strojna oprema | 1605 (1203) | solatko |
» | Eden izmed HDD v raidu je mrtevOddelek: Pomoč in nasveti | 5332 (4615) | ST-777 |
» | Težave z novim trdim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1550 (1359) | OldSkul |