Forum » Navijanje » kak flashat voodoo3 2000 in s čim?
kak flashat voodoo3 2000 in s čim?
Klemenn ::
okej imam naslednje:
voodoo 3 2000 8mb PCI
ampak men povsod kaže da mam agp...očitno bios od plate pač tak ker je blo enkrat flashan iz 1.0 na 1.3
torej rad bi flashal tega voodooja z voodoo 3 3000
zdej pa povejte kak se to dela...pa nej mi da kdo kak dober filé da bom lahk flashal z njim,,,,
voodoo 3 2000 8mb PCI
ampak men povsod kaže da mam agp...očitno bios od plate pač tak ker je blo enkrat flashan iz 1.0 na 1.3
torej rad bi flashal tega voodooja z voodoo 3 3000
zdej pa povejte kak se to dela...pa nej mi da kdo kak dober filé da bom lahk flashal z njim,,,,
Dj-Prah ::
Beri dobro da ne bos kej zajebu ok?
Pojd na to stranpod sekcijo bios'es pa downloadaj biose od voodoota za PCI-da ne bos za AGP.Pol pa se potegni FLASH pod utilites in vse skup posnam v eno datoteko.Zazen racunalnik in stiskaj F8,izber VARNI ZAGON-MS-DOS.Napis pot do datoteke z biosi pa pojt v datoteko pa;(npr;3ksd0k-kere bus potegno)napis; FLASH 3KSD0K.ROM Stisni y in ko zgotovi s flashajem vgansi racunalnik in ga se enkrat nazgi.Uzivaj v pogledu na voodoota 3 3000,ok?
LP
Pojd na to stranpod sekcijo bios'es pa downloadaj biose od voodoota za PCI-da ne bos za AGP.Pol pa se potegni FLASH pod utilites in vse skup posnam v eno datoteko.Zazen racunalnik in stiskaj F8,izber VARNI ZAGON-MS-DOS.Napis pot do datoteke z biosi pa pojt v datoteko pa;(npr;3ksd0k-kere bus potegno)napis; FLASH 3KSD0K.ROM Stisni y in ko zgotovi s flashajem vgansi racunalnik in ga se enkrat nazgi.Uzivaj v pogledu na voodoota 3 3000,ok?
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dj-Prah ()
Klemenn ::
ja je sm jaz rabm bios? kje ga dobit...
tm na uni strani na v3info.co.uk mi napiše da na tej strani nimajo prosotra in je odspodi neki link kjer naj bi se to dobilo...polj me pa preusmeri na neko renegade freak stran.... ???
tm na uni strani na v3info.co.uk mi napiše da na tej strani nimajo prosotra in je odspodi neki link kjer naj bi se to dobilo...polj me pa preusmeri na neko renegade freak stran.... ???
Dj-Prah ::
Jebediah emailaj mi pa rec za biose pa ti jih bom poslal ok?Pa ce ces tud flash program.
Lp-Dj-Prah
Lp-Dj-Prah
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mam blem!Oddelek: Navijanje | 1085 (861) | Roxi |
» | kak izmerit na kolk mhz teč voodoo 3 2000Oddelek: Navijanje | 1291 (1021) | Klemenn |
» | Voodoo 3 2000-navijanje in modificiranjeOddelek: Navijanje | 2005 (1580) | Paradajz_ |
» | kako naj flashiram voodoo bios?Oddelek: Navijanje | 1093 (937) | brandy |
» | V3 2000 OCOddelek: Navijanje | 912 (803) | Binji |