Forum » Pomoč in nasveti » napaka pri instalaciji windowsov
napaka pri instalaciji windowsov
Marilyn ::
Živjo! imam namreč problem z instalacijo originalnih windowsov... uspelo mi je formatirat disk, sedaj mi pa kar naprej vmes instalacije javlja napako:
1. file \i386\I.intl.nls could no be loaded. The error code is 7.
Ko pa ga resetiram napiše: The file "asms" on windows is nedded... itd.
Sumim CD-ROM, da mi ne pravilno bere. Imam origilne nove Windowse, tako, da CD nebi smel bit problem..
Prosim za pomoč!!!
Hvala
1. file \i386\I.intl.nls could no be loaded. The error code is 7.
Ko pa ga resetiram napiše: The file "asms" on windows is nedded... itd.
Sumim CD-ROM, da mi ne pravilno bere. Imam origilne nove Windowse, tako, da CD nebi smel bit problem..
Prosim za pomoč!!!
Hvala
- spremenilo: Marilyn ()
ender ::
Datoteka i.intl.nls kolikor vem ne obstaja - na mojem CDju ji je še najbolj podobna l_intl.nl_ (ki vsebuje l_intl.nls) - preveri, če imaš to datoteko, in če jo lahko prekopiraš.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Marilyn ::
najbrž imaš prav, pa nisem prav pogledal..nisem toliko vešč v temu, da bi znal iskat datoteko...misliš iz windowsov, da jo poiščem? ali na disku prenosnika...nevem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polet SLO-ZDAOddelek: Loža | 8494 (8084) | duque |
» | Delovna temperatura procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4736 (2878) | kitara8 |
» | Vista Upgrade ne gre na prazne diske (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14988 (10621) | MrStein |
» | linux tezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1339 (1175) | CCfly |
» | Zelo čuden pojav!!! Ko greš z modemom na internet, plačaš, kot da bi klical v cono 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5457 (4077) | sketch |