Forum » Pomoč in nasveti » Vista problem.
Vista problem.
Whitee ::
Jaz sem pred kratkim instaleral Visto Ultimate x64 in dela super..Nato sem nalozil program Everest, s katerim lahko vidimo takt procesorja, temperature itd..
Ta program mi vedno na namizju kaze 2.5gHz takt procesorja(to je max Phenom quad), ko pa zazenem kaksno aplikacijo, se procesor upocasni na 1.3-1.2gHz, kar samodejno.
V nadzorni plosci pa je v Power nastavitvah nastavleno na najbol pozresno ter najbol ucinkovito delovanje!
Mogoce kdo ve kako to popravit, ali pa ce se je ze kdo srecal s tem problemom?
Za odgovore se zahvaljujem!
Lep Pozdrav!
Ta program mi vedno na namizju kaze 2.5gHz takt procesorja(to je max Phenom quad), ko pa zazenem kaksno aplikacijo, se procesor upocasni na 1.3-1.2gHz, kar samodejno.
V nadzorni plosci pa je v Power nastavitvah nastavleno na najbol pozresno ter najbol ucinkovito delovanje!
Mogoce kdo ve kako to popravit, ali pa ce se je ze kdo srecal s tem problemom?
Za odgovore se zahvaljujem!
Lep Pozdrav!
solatko ::
Everest pri kakšnih meritvah tudi fali - meni je pri enojedernem procesorju, kazal obremenitve dveh. Poišči kakšen drug program.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne gre ponovno navit E8600Oddelek: Navijanje | 1578 (1144) | fr!Xy |
» | Core 2 Quad Q9450 vs Core 2 Duo E8500Oddelek: Strojna oprema | 3980 (2777) | tilinho20 |
» | Pomoč pri nadgradnji računalnika??Oddelek: Kaj kupiti | 2823 (2243) | Origa |
» | ThinkPad z Celeronom ali Centrino PentiumomOddelek: Kaj kupiti | 852 (682) | Spajky |
» | Povejte kak mate kaj rezultate v EVEREST Home EditionOddelek: Programska oprema | 1695 (1485) | Myth |