Forum » Programska oprema » IE8ka-browsing history
IE8ka-browsing history
Samsung06 ::
hey
Mene zanima kako pobrisati Browsing history v IE8ki.
In sicer, če pritisnem za izbris v "Safety/Delete browsing history", potem mi pobrise vso zgodovino v tabu Favorits(tam ko je zvezdica). Ne pobrise pa zgodovine v adress baru, tam ko je dropdown meni z suggestion, history, avtocomplete,..
lp
Mene zanima kako pobrisati Browsing history v IE8ki.
In sicer, če pritisnem za izbris v "Safety/Delete browsing history", potem mi pobrise vso zgodovino v tabu Favorits(tam ko je zvezdica). Ne pobrise pa zgodovine v adress baru, tam ko je dropdown meni z suggestion, history, avtocomplete,..
lp
PaX_MaN ::
IE8 sploh še zunaj ni. Je le BETA(!!)2. Ker je BETA(!!) bi bilo najbolje to vprašati na njihovem forumu ali pa prijaviti Fjučr rekvest, če ti ne dela, kot hočeš, da dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V ZDA bodo ponudniki dostopa do interneta lahko prodajali prometne podatkeOddelek: Novice / Zasebnost | 7527 (6186) | gruntfürmich |
» | ali lahko page1 vidi, da imam še račun pri konkurenčni page2?Oddelek: Omrežja in internet | 1614 (1278) | stapler rump |
» | IE ne briše kukije HTTPS straniOddelek: Omrežja in internet | 547 (442) | MrStein |
» | C-disk se mi sam polni ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 9882 (8977) | cookyx |
» | Izšel Chrome 15 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16151 (12756) | CyberPunk |