Forum » Loža » Montaža gugalnice
Montaža gugalnice
Mercier ::
Imam večjo gugalnico, viseči fotelj, narejen iz tkanine, ali nekaj takega, dimenzioniran za do 80 kg, se mi zdi. Rad bi ga pripel na strop (standardna betonska plošča) v hiši.
Sicer sem nabavil sidrni zatič "dibl z raketnimi krili" in kljuko z navoji za obesit gugalnico, pa me vseeno nekaj kljuva, da to mogoče ni najprimernejša izvedba. Že tisti dibl mi je malo sumljivo v plato nabijat s stališča zdravja plate, potem pa še guganje ...
Ima kdo kakšen boljši predlog. Ajde, rečnmo, dva navadna vijaka s plastičnim vložkom, pa štango v dvema objemkama gor ...
Sicer sem nabavil sidrni zatič "dibl z raketnimi krili" in kljuko z navoji za obesit gugalnico, pa me vseeno nekaj kljuva, da to mogoče ni najprimernejša izvedba. Že tisti dibl mi je malo sumljivo v plato nabijat s stališča zdravja plate, potem pa še guganje ...
Ima kdo kakšen boljši predlog. Ajde, rečnmo, dva navadna vijaka s plastičnim vložkom, pa štango v dvema objemkama gor ...
gruntfürmich ::
nared luknjo skoz plato!
al pa nared kot že miljoni pred tabo: puše v plato al pa sidra!
al pa nared kot že miljoni pred tabo: puše v plato al pa sidra!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ŠumenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1551 (1240) | DeeCoy |
» | Gamerski PC do 1000€Oddelek: Kaj kupiti | 1139 (965) | TOP |
» | problem z grafično karticoOddelek: Strojna oprema | 777 (640) | strictom |
» | Koliko stane plato Laškota?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11182 (9902) | Nagi Bator |
» | javascript - pop down meniOddelek: Omrežja in internet | 862 (759) | Elemen_T |