Forum » Izdelava spletišč » [spletna stran] kaj dodati, spremeniti?
[spletna stran] kaj dodati, spremeniti?
juresl ::
Vska taka stran je vrjetno ilegalna saj vsebina ni tvoja, ampak pod cp Policy piše, da empethree.co.cc nima vpliva na prikaz vsebine iskanja.
Gost ::
:( Jao.
Če bi svoje znanje in sposobnosti vlagal v kaj bolj primernega in koristnega tudi ne bi bilo slabo.
No, da ne bom offtopic, ker spoštujem avtorska dela, drugače sta mi funkcionalnost in oblika načeloma v redu. Edino popupa se ne da zapreti v Firefoxu?
Če bi svoje znanje in sposobnosti vlagal v kaj bolj primernega in koristnega tudi ne bi bilo slabo.
No, da ne bom offtopic, ker spoštujem avtorska dela, drugače sta mi funkcionalnost in oblika načeloma v redu. Edino popupa se ne da zapreti v Firefoxu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kitajski CaptchaOddelek: Pomoč in nasveti | 856 (651) | jernejp |
» | Kaj naj s to spletno aplikacijo?Oddelek: Izdelava spletišč | 1010 (700) | technolog |
» | Zakaj mi google ne najde strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 5835 (4440) | bluefish |
» | Lahko sam izdelam spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2618 (2369) | koogla |
» | [Ubuntu server] mail poslan iz serverja zazna kot vsiljeno pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9084 (8054) | shorvat |