Forum » Izdelava spletišč » [spletna stran] kaj dodati, spremeniti?
[spletna stran] kaj dodati, spremeniti?
juresl ::
Vska taka stran je vrjetno ilegalna saj vsebina ni tvoja, ampak pod cp Policy piše, da empethree.co.cc nima vpliva na prikaz vsebine iskanja.
Gost ::
:( Jao.
Če bi svoje znanje in sposobnosti vlagal v kaj bolj primernega in koristnega tudi ne bi bilo slabo.
No, da ne bom offtopic, ker spoštujem avtorska dela, drugače sta mi funkcionalnost in oblika načeloma v redu. Edino popupa se ne da zapreti v Firefoxu?
Če bi svoje znanje in sposobnosti vlagal v kaj bolj primernega in koristnega tudi ne bi bilo slabo.
No, da ne bom offtopic, ker spoštujem avtorska dela, drugače sta mi funkcionalnost in oblika načeloma v redu. Edino popupa se ne da zapreti v Firefoxu?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kitajski CaptchaOddelek: Pomoč in nasveti | 960 (755) | jernejp |
| » | Kaj naj s to spletno aplikacijo?Oddelek: Izdelava spletišč | 1145 (835) | technolog |
| » | Zakaj mi google ne najde strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 6114 (4719) | bluefish |
| » | Lahko sam izdelam spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2839 (2590) | koogla |
| » | [Ubuntu server] mail poslan iz serverja zazna kot vsiljeno pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10098 (9068) | shorvat |