Forum » Kaj kupiti » Avtoadapter za prenosnik
Avtoadapter za prenosnik
rontajzel ::
Pozdravljeni!
Včasih vzamem prenosnik (Asus F7SE) s sabo v avto na pot, pa se mnogokrat baterija prehitro izprazni. Zato potrebujem avtoadapter za polnjenje/napajanje prenosnika v avtomobilu.
Zanima me predvsem kaj predlagate. Na tržišču opažam različne adapterje, ki imajo tudi različne cene. Kaj je razlika med adapterji z višjo ceno v primerjavi z adapterjem nižjega cenovnega razreda? Kakšno vlogo ima moč adapterja pri tem? Lahko pride do poškodbe baterije oz. računalnika ob izbiri cenenega avtoadapterja?
Gledal sem naslednje zadeve:
Avtoadapter Easy Touch ET-701
Polnilnik-napajalnik baterije za prenosnik Trust PW-1150p
Avto polnilnik za prenosnike univerzalni SBS PCA090 12V 90W
UNI AVTO POLNILEC ADAPTER 12V
LP
Včasih vzamem prenosnik (Asus F7SE) s sabo v avto na pot, pa se mnogokrat baterija prehitro izprazni. Zato potrebujem avtoadapter za polnjenje/napajanje prenosnika v avtomobilu.
Zanima me predvsem kaj predlagate. Na tržišču opažam različne adapterje, ki imajo tudi različne cene. Kaj je razlika med adapterji z višjo ceno v primerjavi z adapterjem nižjega cenovnega razreda? Kakšno vlogo ima moč adapterja pri tem? Lahko pride do poškodbe baterije oz. računalnika ob izbiri cenenega avtoadapterja?
Gledal sem naslednje zadeve:
Avtoadapter Easy Touch ET-701
Polnilnik-napajalnik baterije za prenosnik Trust PW-1150p
Avto polnilnik za prenosnike univerzalni SBS PCA090 12V 90W
UNI AVTO POLNILEC ADAPTER 12V
LP
~rontajzel~
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnilec akumulatorjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 20973 (11320) | FireSnake |
» | Polnilne baterijeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8559 (6345) | darkolord |
» | Kako močan razsmernik za prenosikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3323 (2435) | Pyr0Beast |
» | Končno enotni polnilci mobilnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12079 (8921) | SmeskoSnezak |
» | Nakup avtopolnilca za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 2029 (1921) | SepoX |