Forum » Omrežja in internet » Ima kdo izkušnje z ne MIMO in MIMO routerji ter mrežnimi?
Ima kdo izkušnje z ne MIMO in MIMO routerji ter mrežnimi?
Runnagain ::
Namreč, očitno imamo v bajti dosti železja ter ostale elektronske opreme, da navadni routerji odpovejo.
Včeraj sem imel na posodi Linksys-a WRT54GL z tomatotam ter nastavljeno oddajno močjo 42mW. Razdalja v istem štuku hiše je, kjer sem meril, okrog 8m, vmes pa so 3 stene. Na lokaciji meritve dobim 1 črtico signala oz. very low, s čimer nisem zadovoljen.
Sedaj me zanima, če bi router ter mrežna z MIMO tehnologijo signal kaj izboljšala? Zavedam sem, da je moč na Linksys-u dodatno povečati, vendar a je to to? Mogoče tudi dodatna antena z boljšim ojačanjem?
Če grem nazaj na MIMO; kater MIMO router ter kartico priporočate (verjetno morata obe strani podpirati MIMO tehnologijo, če hočem le-to izkoristit - naj me nekdo popravi, če je dovolj samo ena stran z MIMO, torej router).
LP, Runnagain!!
Včeraj sem imel na posodi Linksys-a WRT54GL z tomatotam ter nastavljeno oddajno močjo 42mW. Razdalja v istem štuku hiše je, kjer sem meril, okrog 8m, vmes pa so 3 stene. Na lokaciji meritve dobim 1 črtico signala oz. very low, s čimer nisem zadovoljen.
Sedaj me zanima, če bi router ter mrežna z MIMO tehnologijo signal kaj izboljšala? Zavedam sem, da je moč na Linksys-u dodatno povečati, vendar a je to to? Mogoče tudi dodatna antena z boljšim ojačanjem?
Če grem nazaj na MIMO; kater MIMO router ter kartico priporočate (verjetno morata obe strani podpirati MIMO tehnologijo, če hočem le-to izkoristit - naj me nekdo popravi, če je dovolj samo ena stran z MIMO, torej router).
LP, Runnagain!!
Runnagain ::
Hm, na to še nisem pomislil, ampak ne bi rad po bajti še ene 3 repeaterje montiral, poleg tega pa to vse skupaj kar podraži zadevo. Sicer je možno da mi v končni fazi ne bo ostalo kaj dosti drugih možnoti (ali repeaterji al pa kable vlečt), tako da nikoli ne reci nikoli.
LP, Runnagain!!
LP, Runnagain!!
Pyr0Beast ::
Raje kable potegni :)
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PROSIM za pomoč nastavitve routerja Linksys wrt54glOddelek: Omrežja in internet | 4211 (4092) | imagodei |
» | Slab signal wifi - povečanje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5785 (5223) | 2f4u |
» | Kateri router naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10066 (6807) | janezek67 |
» | kaj menite o -router levelone WBR-5400 mimo tehnologijaOddelek: Omrežja in internet | 1758 (1652) | Liker |
» | Wireless router vs. AP (Acces Point)Oddelek: Kaj kupiti | 2238 (1895) | Ballau |