» »

Ima kdo izkušnje z ne MIMO in MIMO routerji ter mrežnimi?

Ima kdo izkušnje z ne MIMO in MIMO routerji ter mrežnimi?

Runnagain ::

Namreč, očitno imamo v bajti dosti železja ter ostale elektronske opreme, da navadni routerji odpovejo.
Včeraj sem imel na posodi Linksys-a WRT54GL z tomatotam ter nastavljeno oddajno močjo 42mW. Razdalja v istem štuku hiše je, kjer sem meril, okrog 8m, vmes pa so 3 stene. Na lokaciji meritve dobim 1 črtico signala oz. very low, s čimer nisem zadovoljen.

Sedaj me zanima, če bi router ter mrežna z MIMO tehnologijo signal kaj izboljšala? Zavedam sem, da je moč na Linksys-u dodatno povečati, vendar a je to to? Mogoče tudi dodatna antena z boljšim ojačanjem?

Če grem nazaj na MIMO; kater MIMO router ter kartico priporočate (verjetno morata obe strani podpirati MIMO tehnologijo, če hočem le-to izkoristit - naj me nekdo popravi, če je dovolj samo ena stran z MIMO, torej router).

LP, Runnagain!!

WarpedGone ::

Si pomislil na repeater oz. access-points?
Zbogom in hvala za vse ribe

Runnagain ::

Hm, na to še nisem pomislil, ampak ne bi rad po bajti še ene 3 repeaterje montiral, poleg tega pa to vse skupaj kar podraži zadevo. Sicer je možno da mi v končni fazi ne bo ostalo kaj dosti drugih možnoti (ali repeaterji al pa kable vlečt), tako da nikoli ne reci nikoli.

LP, Runnagain!!

Pyr0Beast ::

Raje kable potegni :)
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PROSIM za pomoč nastavitve routerja Linksys wrt54gl

Oddelek: Omrežja in internet
94211 (4092) imagodei