» »

kako se priklopi ventilator na matično ploščo

kako se priklopi ventilator na matično ploščo

ostuff ::

lp
mene zanima kako se priklopi ventilator na matično
(Gigabyte P35-DS4, S775, DDR2, PCIe, SATAII, FW )

p35 ds4

prosim če mi lahko označite :)

http://www.mimovrste.com/artikel/222001...

http://www.mimovrste.com/artikel/222001...

ta dva ventilatorja bi rad gor dal zanima pa me še če bota šla gor na matično, pa še zanima me kolko ventilatorjev lahko prikopiš na matično ?
  • zavaroval slike: sid911 ()

Mitja358 ::

mislim Da ta ventilatorja nista namenjena za montažo na osnovno ploščo, razen če misliš da bi priklopil vntilatorja preko 3-pinskega priključna na matično ploščo katera bi ti regulirala vrtljaje?? LP!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mitja358 ()

ostuff ::

a pol se ta dva ventilatorja priklopita na napajalnik ?

lahko priklopiš ta ventilatorja na napajalnik(4-pinski konektor) oz. na kabel ki gre iz dvd ali cd pogona ki je enaki kot pri napajalniku(4pinski) lahko pa tudi priklopiš ventilatorja na 3-pinski konektor oz. konektorje ki jih imaš na plošči jaz jih imam pod PCI režami in če priklopiš direktno na ploščo preko 3-pinskega konaktorja ti bo sistem sam reguliral vrtljaje ventilatorja glede na temperaturo če pa ga boš priklopil preko napajalnika(4-pinski konektor) pa ti bo ventilator delal veš čas s polno močjo vendar te NE bo oviral hrup ker imata oba ventilatorja glasnost pri polni obremenitvi pod 22dBa kar je skoraj neslišno. na kratko: če hočeš bolj hladen sistem priklopi preko napajalnika, če pa hočeš bolj tih sistem pa priklopi ventilatorja na ploščo: LP!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mitja358 ()

kolikor vidim na sliki ne potrebuješ direktem ventilator na plošči ker imaš bakrene heat-pipe cevi ki zelo dobro odstranjujejo toploto, dobro pa je da bi si ta dva ventilatorja zmontiral na ohišje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kabel PWM Arctic Cooling

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
123211 (3073) JanezH
»

chasis fan + potenciometer problemček.

Oddelek: Strojna oprema
131771 (1616) baltso
»