» »

Premočen PC za CS 1.6?

Premočen PC za CS 1.6?

samsung113 ::

Mene pa zanima kaj je narobe da sem tako hiter v igri Counter Strike 1.6 kot da bi meu speed hax-e.Kolega mi pravi da je premočen računalnik.AMD Dual Core 4400 in grafična GF 7600GT.

Tattoer ::

Mene pa zanima kaj je narobe da sem tako hiter v igri Counter Strike 1.6 kot da bi meu speed hax-e.Kolega mi pravi da je premočen računalnik.AMD Dual Core 4400 in grafična GF 7600GT.

Ja tud to se dogaja! Raj prodej ta uber comp pa si kup legokocke pa bo.....mam par pirov v riti pa sem mogu ni kej!
C2D E6750 @ 3.4 Ghz // ASUS P5K DELUXE //
GeForce 8800GTS 640MB ( 660/1512/1000/Efektive takt 1998 MHz ) //
PATRIOT 2GB 800MH 4-4-4-12 // XILENCE POWER 550W

Utk ::

Je to v single player? Ja če je igra malo slabo narjena, je to čist možno, ampak v multiplayer pa res ne bi smelo tega bit.

Rofl Tattoer..
Ko igram preko neta se to dogaja,se mi zdi da je nek zelo visok FPS.

Pyr0Beast ::

Heh. CS je res mal bol buggast :)
Lahko daš na primer kakšno glajenje ali pa kaj podobnega gor, da stvar upočasniš [>:D]

S 6800GT@Ultro in X2@2GHz je stvar delala normalno, brez kakršnihkoli runaway-ov ..
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

subby ::

probaj zmanjšat pospeševanje strojne opreme, če bo pomagalo

Sale_One0 ::

Probaj pobrat in instalirat AMD Dual Core Optimizer iz TELE strani.
Si vis pacem, para bellum.

Daliborg ::

jst kle ne vidm problema ...kvečjem + :D

Lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

Heh ja pa pol usi misljo ta ma pa sppedhaxe :D.Če recimo zravn mam odprto eno bol zahtevno igro se igra upočasni,to pomen res da morem zmanšat hitrost..

Obstaja kakšna možnost,kakšna nastavitev grafične da bi nekako prilagodiu PC neki slabši igri?

Daliborg ::

kaj pa ce limit fps nastavs v spilu? na recimo LCD 60fps ali na CRT 120fps(če ti monitor podpira 120Hz seveda)
Drugace pa mislim da je Sale One0 podal kar dobro rešitev.

lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

c00L3r ::

Skoraj prepričan sem, da je težava povezana z dinamičnim spreminjanjem hitrosti procesorja (zaradi varčevanja z energijo). Igra v enem trenutku zazna neko hitrost, ta pa je drugačna med samo igranjem. Sem imel podobno težavo z igrami narejenimi v UT pogonu, pa sem potem rešil z nastavitvijo hitrosti procesorja v eni datoteki od igre. Ali pa je bil mogoče argument pri zagonu programa. Bi pomagal iskat, pa grem na morje... Je pa skoraj sigurno to problem.

Zgleda da se je ta "napaka" odpravila kar sama,sedaj deluje igra normalno :).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kupujem Counter - Strike 1.6

Oddelek: Igre
293104 (2838) win64
»

Kaj naj igram?

Oddelek: Igre
252766 (2061) player777
»