Forum » Loža » FC Chelsea v Ljudskem vrtu...
FC Chelsea v Ljudskem vrtu...
Mati ::
Danes ob 19.45 se obeta spektakel. Tekma med Mariborom in FC Chelsea B ekipa.
Res, da je B ekipa, vendar, kot kaže bodo igrali tako Shevčenko, kot Wright Philips, Sinclair itd...
Ali gre kdo?
Res, da je B ekipa, vendar, kot kaže bodo igrali tako Shevčenko, kot Wright Philips, Sinclair itd...
Ali gre kdo?
Volta ::
Hehe, midva s očetom grema gledat Upam, da se bo Maribor malo vzel v roke in da bo kaj za videt
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Volta ()
Rotaidal ::
Danes ob 19.45 se obeta spektakel. Tekma med Mariborom in FC Chelsea B ekipa.
Ali gre kdo?
Da nebi res kje ja Igrali so mladinci stari tam 16-18 let.
El Nino ::
Pfuj, se mi je zdelo, da je nekej smrdelo tle naokol, pa potem vidim, da je Chelsea v Slo...
Volta ::
Hehe. Tekma bla kar dobra, res mi je bla igra všeč. Mariborska prva ekipa je pokazala precej skilla in je Chelsea vodila po prvem polčasu z 2:0. Tud gola sta bla lepa, skratka všečna igra. Končen rezultat 3:2 za Slovenske šampione ;)
Lepa odprta tekma, kjer je Maribor v 1. polčasu imel popolno prevlado na igrišču in dosegel 2 lepa gola.
Drugi polčas je Maribor igral z drugim timom in izgubil 2 : 1, vendar kljub temu slavil 3 : 2.
Pri Chelsea niso igrali mladinci, kot je pameten nekdo pred mano, pač pa B team, to je rezervna ekipa, ki trka na vrata prve ekipe.
Drugi polčas je Maribor igral z drugim timom in izgubil 2 : 1, vendar kljub temu slavil 3 : 2.
Pri Chelsea niso igrali mladinci, kot je pameten nekdo pred mano, pač pa B team, to je rezervna ekipa, ki trka na vrata prve ekipe.
Še o ekipi, da ne bo Rotaidal preveč pameten:
http://www.chelseafc.com/page/ReservesP...
So igralci stari tudi 29 let. Vsega skupaj je 19 reprezentantov.
http://www.chelseafc.com/page/ReservesP...
So igralci stari tudi 29 let. Vsega skupaj je 19 reprezentantov.
mchaber ::
Samo eden je star 29.[Stuart signed in the summer of 2007 at the age of 28 to provide experienced cover for young] Ostali 18,19,20.
.
Ja sej. Tudi pri Mariboru je igrala 2. polčas mladina (med njimi 1 kadet Matic Črnic - 15 let).
Želel sem le opozoriti na zavajanje uporabnika Rotaidol, da so pri Chelsea.ju igrali igralci stari 16 - 18 let, kar nikakor ni res.
Želel sem le opozoriti na zavajanje uporabnika Rotaidol, da so pri Chelsea.ju igrali igralci stari 16 - 18 let, kar nikakor ni res.
Ja sej. Tudi pri Mariboru je igrala 2. polčas mladina (med njimi 1 kadet Matic Črnic - 15 let).
Matic Črnic je star 16 btw.
Kakšno zavajanje? A zdaj boš trdil, da niso igrali mladinci?
A res? Na kateri tekmi pa si ti bil? Si videl kje te igralce? V kateri B ekipi ti sploh vidiš te igralce?
V Mariboru so igrali sami mladinci! Drži pa, da so v B ekipi tudi starejši igralci, ki v prvi postavi ne dobijo priložnosti. vendar teh ni bilo v Mariboru! Niti en igralec ni bil starejši od 20 let!
Chelsea FC Reserves: To je postava iz Mb.
Taylor, Ofori, Van Aanholt, Bruma, Mancienne, Bridcutt, Ferreira, Cork, Stoch, Woods, Sawyer.
Igrali so še:
Searle, Taiwo, Magnay, Fernandes, Mellis
Ki trga na vrata prve ekipe... bravo. Naštej mi 3 igralce, katerim je v Chelsea to uspelo, odkar je lastnik Abramovič?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
wow... celo en je starejši od 19 let, kak lepo... pa še ta je prišel v igro kot rezerva.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Angleško prvenstvo v nogometuOddelek: Šport | 2957 (1890) | scipascapa |
» | Liga prvakov v nogometu - sezona 2005/2006Oddelek: Loža | 4242 (3755) | monster-x |
» | liga vseh ligOddelek: Loža | 2604 (2201) | MMore |
» | Slovenija : JugoslavijaOddelek: Loža | 1993 (1583) | Freak |