Forum » Programska oprema » Mozilla - gesla
Mozilla - gesla
Yossarian ::
Malo sem se zatipkal in sicer sem pod "uporabnik" vtipkal svoje upoirabniško ime in hkrati zraven še kar geslo. Ko sedaj pridem na tisto stran in vpišem prvo črko od uporabniškega imena, se mi prikažeta dve možnosti in sicer pravilno uporabnik (npr. Yossarian), kot druga možnost pa uporabnik in geslo (npr. Yossarian65re43). Kako bi zbrisal tisto drugo opcijo z geslom (torej Yossarian65re43), ker gesla ne bi rad spreminjal?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
madog ::
Orodja -> Možnosti -> Varnost -> pokaži gesla in nato imaš možnost brisanja in dodajanja gesel in uporabniških imen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madog ()
Rodriguez ::
Postavi fokus v tiste okencku na moznost, ki jo zelis pobrisati in stsni tipko DELETE.
(upam, da sem prav razumel vprasanje, ker mi tukajle sodelavec Luggy za glavo stiska plastenke)
(upam, da sem prav razumel vprasanje, ker mi tukajle sodelavec Luggy za glavo stiska plastenke)
Yossarian ::
Rodrigez, to sem rabil: hvala
Madog, tisto pa je nekaj drugega, kar si ti mislil; vseeno hvala.
Madog, tisto pa je nekaj drugega, kar si ti mislil; vseeno hvala.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na internet pobegnilo 773 milijonov elektronskih naslovov in gesel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 19783 (13592) | MrStein |
» | Presladki višnjevecOddelek: Loža | 3293 (2507) | Yossarian |
» | Kateri instant internet na Hrvaškem? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25920 (17565) | klemenSLO |
» | Drug uporabnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3044 (2539) | filip007 |
» | Kateri LED 3D Smart TV mi priporočate?Oddelek: Zvok in slika | 3995 (3474) | bubanstix |