Forum » Omrežja in internet » sinope 568+ težava
sinope 568+ težava
deann ::
Torej želim vspostaviti brezžično omrežje,vendar pa nikakor ne morem priti do nastavitev modema...v brskalniku vpišem naslov 192.168.1.1,vendar mi konfiguracije noče odpreti (The server at 192.168.1.1 is taking too long to respond....),klical sem že na siol pomoč pa mi tudi tam niso znali pomagat...imam visto,brez antivirusnaga programa, tudi če disablam firewal ne dela???
r0b3rt ::
poklič pa naj ti oni nastavjo... naj ti naredijo erase pa mogoče nadgradnjo če nimaš zadnjega soft.
<b>klima</b> ::
Ja mi imamo isti modem k ti (Sinope568 IAD). Smo pred kratkim postavili wireless, sam nam je čisto normalno delal...
Probej se prvo povezat s kablom do modema, pa tam nastau use potrebno.
Če se ti ne poveže z lan-om, probej nastavt u nastavitvah lasten IP (recimo 192.168.1.3) in pol še enkrat probi. K pr men je biu isti problem, k je blo nastavljeno da samodejno prdobi IP, pol sm dau pa lastnega in se je povezou.
Poskusi pa povej če ti uspe kaj.
Probej se prvo povezat s kablom do modema, pa tam nastau use potrebno.
Če se ti ne poveže z lan-om, probej nastavt u nastavitvah lasten IP (recimo 192.168.1.3) in pol še enkrat probi. K pr men je biu isti problem, k je blo nastavljeno da samodejno prdobi IP, pol sm dau pa lastnega in se je povezou.
Poskusi pa povej če ti uspe kaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OpenWrt ip naslov?Oddelek: Omrežja in internet | 3231 (2750) | lebang1 |
» | Manifest zbrisan pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 6283 (5396) | xApeiron55 |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11638 (9149) | Kyou |
» | ne morem na modem iskratelOddelek: Pomoč in nasveti | 5371 (4532) | imallears |
» | Domače omrežje --- zanimivo ???Oddelek: Omrežja in internet | 2798 (2479) | Spc |