Forum » Pomoč in nasveti » Čitalec kartic in trdi disk
Čitalec kartic in trdi disk
JOKER ::
Tako bom rekel:
Imam vgrajen čitalec kartic in ko SD kartico iz fotiča vtaknem v čitalec mi Vista ponudi FORMAT !! WTF !?
Če so na njej slike kako jo naj formatiram pri hudiču .. zgubim vse.
Ko grem v raziskovalec mi pa vsebine NE pokaže.
Eno prazno 2GB sem dal formatirat pa mi jo je samo 960MB formatiralo in pokazalo, da je nezaseden prostor 960MB čeprav je kartica 2GB.
Ko pa preko USBja priklopim zunanji čitalec kartic pa jih prebere normalno ... v čem je štos.
Rešitev ni to, da bom imel zunanji čitalec kartic priklopljen če ga imam v kišti. V XPjih je delalo vse BP.
Zanima me še nekaj v zvezi z diskom v compu:
* zakaj zdaj ko imam gor Visto, HD nonstop melje in zunaj gori rdeča lučka oz. utripa , ki prikazuje vrtenje HD ?
Zakaj to skozi melje, kako to preprečit ?
Hvala za odgovore.
Imam vgrajen čitalec kartic in ko SD kartico iz fotiča vtaknem v čitalec mi Vista ponudi FORMAT !! WTF !?
Če so na njej slike kako jo naj formatiram pri hudiču .. zgubim vse.
Ko grem v raziskovalec mi pa vsebine NE pokaže.
Eno prazno 2GB sem dal formatirat pa mi jo je samo 960MB formatiralo in pokazalo, da je nezaseden prostor 960MB čeprav je kartica 2GB.
Ko pa preko USBja priklopim zunanji čitalec kartic pa jih prebere normalno ... v čem je štos.
Rešitev ni to, da bom imel zunanji čitalec kartic priklopljen če ga imam v kišti. V XPjih je delalo vse BP.
Zanima me še nekaj v zvezi z diskom v compu:
* zakaj zdaj ko imam gor Visto, HD nonstop melje in zunaj gori rdeča lučka oz. utripa , ki prikazuje vrtenje HD ?
Zakaj to skozi melje, kako to preprečit ?
Hvala za odgovore.
Voip, kje pa to najdem oz. kako pridem do tega ?
Se opravičujem da nisem prej odgovoril, sem bil na morju.
Se opravičujem da nisem prej odgovoril, sem bil na morju.
en razlog je, da ti shranjuje obnovitveno točko za system restore (kar pa seveda ne bi smelo trajati dolgo), lahko ti tudi indeksira disk, ob samem zagonu pa se vključi Superfetch.
Če veš, kaj delaš za računalnikom, potem ne potrebuješ System Restore in ga lahko brez problemov izklopiš. Za postopek uporabi Google.
Indeksiranje je koristno, če na veliko iščeš datoteke. Prav tako ga lahko izklopiš v nekaj enostavnih korakih z uporabo Googla.
Superfetch pa raje pusti vklopljen, saj poskrbi za hitrejši zagon pogosteje uporabljanih programov.
Če veš, kaj delaš za računalnikom, potem ne potrebuješ System Restore in ga lahko brez problemov izklopiš. Za postopek uporabi Google.
Indeksiranje je koristno, če na veliko iščeš datoteke. Prav tako ga lahko izklopiš v nekaj enostavnih korakih z uporabo Googla.
Superfetch pa raje pusti vklopljen, saj poskrbi za hitrejši zagon pogosteje uporabljanih programov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV tuner za PC z DVB-C z digitalnem pretvornikom !?Oddelek: Kaj kupiti | 11325 (6904) | laguna1 |
» | kloniranje compact flash karticeOddelek: Operacijski sistemi | 1939 (332) | mrsmoke |
» | Vedno manj prostora na diskuOddelek: Strojna oprema | 1807 (1620) | ne_ti_si |
» | Vista in nenadno žretje RAMaOddelek: Operacijski sistemi | 2556 (1501) | napsy |
» | NLB ProKlik in ServicePack2?Oddelek: Programska oprema | 1572 (1472) | McHusch |