Forum » Mobilne tehnologije » nokia n95 problem pri updatanju firmware
nokia n95 problem pri updatanju firmware
_pepi_ ::
am ja... doma mam 2 nokii n95 pa sm na eni šel updata firmware pa mi je med updatanjem crknil pc. :(
zdej se mi nokia noče pržgat oz se prižge vendar kaže samo napis "nokia" brez osvetlitve idt... se pravi cel "sistem" se je zrušu :S
zanima me če se bi dalo z drugo nokio pomagat? nujno rabim ker grem jutri na morje in nebi bil brez telefona tam :S
zdej se mi nokia noče pržgat oz se prižge vendar kaže samo napis "nokia" brez osvetlitve idt... se pravi cel "sistem" se je zrušu :S
zanima me če se bi dalo z drugo nokio pomagat? nujno rabim ker grem jutri na morje in nebi bil brez telefona tam :S
- premaknil iz Elektrotehnika in elektronika: Azrael ()
#000000 ::
Baje bo težka, ker se updejta ne sme prekinit, podobno kot pri flashanju biosa na matičnih ploščah.
_pepi_ ::
se oprvičujem ker sem napisal v napačno temo :S
am na enem forumu sem zasledil da je treba telefon flashat.... na googlu sem gledal vendar nikjer ne najdem postopek kak flashat telefon ?
am na enem forumu sem zasledil da je treba telefon flashat.... na googlu sem gledal vendar nikjer ne najdem postopek kak flashat telefon ?
u.m. ::
http://europe.nokia.com/A4577229#faq45 probaj z navodili iz tega linka. Čeprav piše če ti "crkne" telefon med posodabljanjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lani najslabše leto za proizvajalce pametnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 22178 (17068) | Vazelin |
» | Ostala le Android in iOS, zbogom konkurencaOddelek: Novice / Rezultati | 19562 (15868) | andromedar |
» | Težave v Nokii se nadaljujejo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 22081 (16481) | PrihajaNodi |
» | [fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12439 (11680) | bond007 |
» | Kako izslediti računalnik na internetu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12748 (6709) | bluefish |